Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao'ya şuan ki haliyle anca max. 9-10m teklif gelir herhalde o da maaşı şuan uygun sayılabilecek düzeyde olduğu için, sakatlığı falanda yok sıkıntı yaratabilecek. Ama bu yaptığımız transferler harbiden tutarsa, az çok 2-3 oyuncu piyasa yaparsa Marcao'nunda piyasa oynar bi 3-5m belki yukarıya. 20m euroluk falan potansiyeli yok ama Marcao'nun bi aralar olabilir diyordukta gördük yani yok o potansiyel

Nelsson'u ilk istediğimizde (listenin ilk sırasında olduğu için baya önce gitmişiz) çok daha yüksek fiyat istenmiş. Crystal Palace teklifi de doğru olabilir çünkü iki hafta önce bir başka Danimarkalı stoper Joachim Andersen'i almışlar 17.5 milyon verip. Andersen 25 yaşında ve 8 kez milli olmuş. İlk kez 23 yaşında milli takıma çağrılmış.

Nelsson'u da 2-3 sene içinde o seviyelerde görürsek şaşırmam. Allah sakatlık kaza bela vermesin.

Luyindama'da kalacam falan dediydi dün İnsta'dan bi taraftara.

3'lü savunma fantezilerine girer miyiz ligte sizce?

O kadar transfere rağmen takım hala eksik yav
Bence sadece bu transfer sezonu değil devre arasında da pek çok takviye olacaktır

nelsson'u bazen gedson diye okuyorum küçük çaplı şok geçiriyorum kafayı yedim

Son düzenleme:
Hala kanatta etki yaratacak,adam gececek kanat oyuncusu yok hala 10 numara mevkiğinde oyun kurup,aradan asistler yapacak adam yok ve lig başlıyor,herşeyin hayırlisi.

Defans oyuncularının en verimli çağlatının 27 32 olduğunu unutmamak gerekir. Nelsson un da en yüksek fiyata ulaşacağı sene sözleşmesinin son senesi olacaktır bence.
Merih iyi süper potansiyel diyoruz ama juve bile toyluğundan sebep kiraladı çocuğu. Ozan gidiyor liverpool gibi bir takımda oynuyor sonraki sene aldıkları parayı çıkartmaya çalışan bir schalke var ortada.
Defans oyuncularının durumları biraz karışık gibi. Orta saha ve forvet oyuncuları gençken de yaşını bulduklarında da daha fazla para ediyor.
Merak ettiğim biz bu çocuk içşn sonraki satıştan yüzde verdiysek kar etmemiz zor gibi gözüküyor. Zira bizden çıkışı 20 milyonlara ulaşması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt