Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_20210811_185949.webp

doğanı şimdi almak isteme sebebimiz musleranın sallanması ve başka kalecimizde olmaması değilmi,kısacası bu sezon için

doğanı alıp kiralarsak bu sorunu yine halletmiş olmuyoruz,sadece gelecek senenin sıkıntısını şimdiden gidermiş oluruz ki daha okan var seneye oynayarak gelecek

ha doğan alınıp kiralanıp,bu sene için yedeğe başka bi türk daha alınacaksa olur ama öyle bi para ve imkan yoktur
Hayır Samet sebebi bu sene oynatmak değildi, zaten Muslera o maaşla her türlü oynayacak. Asıl seneye ve hatta ondan sonraki sene için daha da önemli hale gelecek yerli kaleci. Şimdi kadro yapmakta zorlanıyorken o vakit hiç yapamayacağız. Alıp kiralayalım diye Muslera sonrası için söyledim ben.

tecrübeli oyuncu yok zırvalığı altında takımda sanki herkes 18lik çıtırmış gibi artniyetli yorumlar oluyor transferlere.
muslera-35
fatih öztürk-34
king ömer bayram-30
pva-30
babel-34
mafya arda-34
feghouli-31
9.5meuro falcao-35

yeterince moruk var niye tecrübe şeysine takılıyorsunuz ki

Anladığım kadarıyla benfica gedsonu satmayı bekliyo satamazsa eğer bizimle kiralık olarak anlaşır. Halil transferinde de son günlerde gerçekleşir diye düşünüyorum. Sağa da playmaker bulsak bitti bu iş son 10 yılın en doğru kadrosunu kurarız

Halil ile Gedson da gelirse yeri geldiğinde 3-4-1-2 de oynarız 2 Türk oldu lig maçlarında orta sahada Berkan'ı oynatiriz tek eksiğimiz Onyekuru, Bruma tarzı golcü skorer hızlı bir sağ kanat isimleri geçen Amine Harit, Morutan, Rony Lopes uygun isimler

Muslera
Luyindama Nelsson Marcao
Boey Taylan Gedson Aanholt
Cicaldau
Halil Mohammed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt