Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Olmaz5 transfer isterim...
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz5 transfer isterim...
Şaka mi ?Kim adam geçiyormuş Nelson adam geçmiyormuş. Ogün temizkanoglu öyle diyor.
Uykusuzluk cekiyorum ya kafayi cektim biraz.bi bira daha icicem simdi,yuruyusteyim babyler.iyi nöbetler
Gsmiz gibi mixdkeyif verici maddelerden uzak duralım.
slm... GSC Sörveyörü H.C. geldi.
Baba dun gece 5 saat uyudum.bu gece sabaha karşı 1.5-2 saat.uykudan korkuyorum,kalbim sıkısiyo uyurken,uykuya dalarken heycan basiyo.direniyorum uykuya.tatilden beri boyleyim.atlatamadimkeyif verici maddelerden uzak duralım.
Ayrıca çok yere yatıyor. Yerden kalmıyor diyor Nelson için.Şaka mi ?![]()
Morutan'ın ilk alternatifi bir Güney Amerkalı'ymış ama bence Veiga değil. Şu Florya Kuşu denilen eleman Nelsson transferi alevlenmeden önce Nelsson'u bilmişti. Onun dediğine göre sağ kanat için üç aday varmış 20-26 yaş arasında biri Rumen(Morutan), biri Şilili, biri İspanyol'muş. Şilili olan Carlos Palacios olabilir.
Rony LopesMorutan'ın ilk alternatifi bir Güney Amerkalı'ymış ama bence Veiga değil. Şu Florya Kuşu denilen eleman Nelsson transferi alevlenmeden önce Nelsson'u bilmişti. Onun dediğine göre sağ kanat için üç aday varmış 20-26 yaş arasında biri Rumen(Morutan), biri Şilili, biri İspanyol'muş. Şilili olan Carlos Palacios olabilir.