Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize minimum 2 tane yetenekli kreatif adam lazım mesela morutan aldık diyelim bişe oldu sakatlandı herif takımda bu adamdan başka kreatif herif kalmicak özellikle anadolu takımlarına karşı çok zorlanırız

Çek morutan bi tarafa schalje haritin maaşı ödeyemiyomuş uygun fiyata çek hariti koy birini sola birini sağa ve arkana yaslan

ulan iki kanattada yetenekli adam izlemek istiyorum ben sprinterın canı cehenneme

Morutan'ın ilk alternatifi bir Güney Amerkalı'ymış ama bence Veiga değil. Şu Florya Kuşu denilen eleman Nelsson transferi alevlenmeden önce Nelsson'u bilmişti. Onun dediğine göre sağ kanat için üç aday varmış 20-26 yaş arasında biri Rumen(Morutan), biri Şilili, biri İspanyol'muş. Şilili olan Carlos Palacios olabilir.

Morutan'ın ilk alternatifi bir Güney Amerkalı'ymış ama bence Veiga değil. Şu Florya Kuşu denilen eleman Nelsson transferi alevlenmeden önce Nelsson'u bilmişti. Onun dediğine göre sağ kanat için üç aday varmış 20-26 yaş arasında biri Rumen(Morutan), biri Şilili, biri İspanyol'muş. Şilili olan Carlos Palacios olabilir.

Florya kuşu mu ilk kez duydum yaw yeni isimler turemis

Rony Lopes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt