Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi şu Mathias Jensen'i ve Dennis Man'ı da yaz ya sana zahmet. :D
Jensen'i tanımıyorum da Man zor iş.
Cornelius'tan bile zor vazgeçti Parma. Aldığının çok altına inmiyor fiyat olarak.

Bir de Man efsane şutör ama playmaker yönü tartışılır.
Bu bir itiraf mi?
Yok yav tesadüf.

Berkan, Barış, Aanholt'u sezon içinde isimleri geçmeden konuşuyorduk, Aytaç'ı da istiyordum rotasyona Etebo yerine ama o belliydi zaten.

Bu Muriç çok ilginç oyuncu. 23 yaşına kadar Braga B de oynuyor. Braga'nın kendisini ne kadar iyi takım ki o yaşa kadar B'de oynuyor.

Morutan milli olmamış diye dudak büzenler Muriç'in 0 milli maç performansına da ses çıkarmıyor. Ulan youtube videoları sen nelere kadirsin.

Jensen'i tanımıyorum da Man zor iş.
Cornelius'tan bile zor vazgeçti Parma. Aldığının çok altına inmiyor fiyat olarak.

Bir de Man efsane şutör ama playmaker yönü tartışılır.Yok yav tesadüf.

Berkan, Barış, Aanholt'u sezon içinde isimleri geçmeden konuşuyorduk, Aytaç'ı da istiyordum rotasyona Etebo yerine ama o belliydi zaten.
Haklısın ama D. Man bizim ligde çok maçı kurtarır abi. Hiçbir kanat oyuncumuz skor yapamıyor. Bu çok ciddi bir eksik şu an.
Playmaker kanat istiyoruz ama bulabilecek miyiz ciddi şüphelerim var.

Ne alakası var yahu.

Gelirinin %65ini maaşa yatırabilirsin diyeceğine maaş+bonservise yatırabilirsin de ne değişecek? %65 maaşa yatırabilirsin deyince adam maaş bütçesini dolduruyor ama kimseye bonservis veremediği için imza parası ve yüksek maaşlarla bedava oyuncu alıyor.

Bütçeye zarar veren tek konu bonservismiş gibi davranmak asıl mantıksız olan durum.
uefa bonservisi gider olarak gormuyor. bonservisli oyuncu aldıgın zaman bonservis bedelini aktife yazıyorsun, pasife de aynı tutarda borç yazıyorsun (peşin parayla almıyorsan) uefanın al sat kısıtlamasıyla yapmaya calıstıgı sey aktifi kucultmek.

bonservis veremiyorum diye maaş giderini abartırsan kendi ayagına sıkarsın. onu da kendin dusuneceksin, uefa beni buna zorladı diyemezsin. sonucta uefa hem bilançona hem gelir giderine kısıtlama getirmiş. bu sınırların icinde nasıl kalacagını da sen akıl edip yoneteceksin.

oyuncu nasıl bir profil
Bu çocuk Ajax'a geçtiğinde videoları dönüyordu alt takımlarda, beklenti çok büyüktü, o dönem keşke alsak diye konuşuyorduk.

Klasik solak sağ kanat ama çok iyi şutör ve gösterişsiz iyi çalım atıyor, gösterişsizden kastım mesela Mahrezin çalımları bilek odaklıdır ama Arda ve Messi gibi oyuncular rakibin hareketine göre reaksiyon verir, pasları ortalama. Aslında ihtiyacımız olan bir çok şeye hizmet ediyor dribbling ve şut açısından, duran top özelliğini bilmiyorum.

En önemli husus 1.5 m euro olarak geçen fiyatı.

Tabii neden bu kadar geç parladığını da araştırmak lazım son 2 yıl Rijeka'da rehabilite olmuş.

uefa bonservisi gider olarak gormuyor. bonservisli oyuncu aldıgın zaman bonservis bedelini aktife yazıyorsun, pasife de aynı tutarda borç yazıyorsun (peşin parayla almıyorsan) uefanın al sat kısıtlamasıyla yapmaya calıstıgı sey aktifi kucultmek.

bonservis veremiyorum diye maaş giderini abartırsan kendi ayagına sıkarsın. onu da kendin dusuneceksin, uefa beni buna zorladı diyemezsin. sonucta uefa hem bilançona hem gelir giderine kısıtlama getirmiş. bu sınırların icinde nasıl kalacagını da sen akıl edip yoneteceksin.
Bu dediklerine itirazım ve olumsuz görüşüm yok lakin bence verdiğin bütçe limitini maaş+bonservis olarak ayırıp bonservislerin o seneki yükümlülüğünü de o yılki bütçeye eklersen bunda bir yanlış görmüyorum aksine önceki sisteme göre bence daha avantajlı.

Amacın maaşı düşürmekse %65ten %50ye düşür o zaman sonuçta kısıtlama getiriyorsun.

Onu da geçtim al sat sınırın var diye senin oyuncuna az teklif veriyorlar, birini sattığında da yüksek fiyat çekiyorlar, pazarlıkta da bence elin zayıflıyor çünkü herkes biliyor limitin olduğunu.

Ha gayret Dorukcum 90 like kaldı.

IMG_20210811_232100.webp

Sağ kanada net yani direkt katkı verebilecek kalite bir oyuncu lazım. Muric, Morutan falan şahsi olarak benim beklentilerimi karşılamıyor kapalı kutu oyuncular
Seni sağ kanat öneri konusuna alalım.

O tarz iki isim var biri Shaqiri ki gitti sanırım diğeri de muammalarla Rony Lopes.

Başka da yok hatta Ghezzal gibi fırsat transferi bile gözükmüyor şu an için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt