Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan ya da Muriç
Harit
Gedson
Halil

gelse hayat bayram olsa
Harit biraz lüks olur bu şartlarda.

Yetenek olarak üst düzey olsa da kafası kırık oyuncu pek istemiyorum, topu taşırken seyir zevki verecek adamdansa son harekette doğru pası atacak olanı tercih ederim.

Bence pahalı zaten.

Jensen'i tanımıyorum da Man zor iş.
Cornelius'tan bile zor vazgeçti Parma. Aldığının çok altına inmiyor fiyat olarak.

Bir de Man efsane şutör ama playmaker yönü tartışılır.Yok yav tesadüf.

Berkan, Barış, Aanholt'u sezon içinde isimleri geçmeden konuşuyorduk, Aytaç'ı da istiyordum rotasyona Etebo yerine ama o belliydi zaten.
Keramettin admin resmen takımı sen kurmuşsun bu kadar tesadüf olamaz. Terim'e de laf ettirmiyon yoksa...:ubulut:

Muriç videolarda döktürüyorsa 23 yaşına kadar niye Braga B takımında oynamış? Hırvatistan'ın orta sıra takımlarından birinde 25 yaşında kariyerinde bir tane iyi sezonu olan adama sağ kanadı emanet etmek delilik

youtube videolarından adam alınsaydı luyindama van dijk yerine liverpooldaydı.

Seni sağ kanat öneri konusuna alalım.

O tarz iki isim var biri Shaqiri ki gitti sanırım diğeri de muammalarla Rony Lopes.

Başka da yok hatta Ghezzal gibi fırsat transferi bile gözükmüyor şu an için.
Ghezzal'den kolay vazgeçildi bjk maaş olarak ne verdi bilmiyorum ama şartları zorlamak lazımdı.

Önerim yok şahsen aklıma gelen isimlerin bonservis maaş maliyeti falan yüksek olur

Muriç videolarda döktürüyorsa 23 yaşına kadar niye Braga B takımında oynamış? Hırvatistan'ın orta sıra takımlarından birinde 25 yaşında kariyerinde bir tane iyi sezonu olan adama sağ kanadı emanet etmek delilik

youtube videolarından adam alınsaydı luyindama van dijk yerine liverpooldaydı.
Muric bencede tek başına alınmamalı. Önüne bir oyuncu daha olmalı ama Drogbada 25 yaşına kadar Fransa 2. liginde neyapiyordu diyelim ozaman. Bonservis ve maaş bakımından Muric denenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt