Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Morutan ya da Muriç
Harit
Gedson
Halil
gelse hayat bayram olsa
Harit
Gedson
Halil
gelse hayat bayram olsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harit biraz lüks olur bu şartlarda.Morutan ya da Muriç
Harit
Gedson
Halil
gelse hayat bayram olsa
Keramettin admin resmen takımı sen kurmuşsun bu kadar tesadüf olamaz. Terim'e de laf ettirmiyon yoksa...Jensen'i tanımıyorum da Man zor iş.
Cornelius'tan bile zor vazgeçti Parma. Aldığının çok altına inmiyor fiyat olarak.
Bir de Man efsane şutör ama playmaker yönü tartışılır.Yok yav tesadüf.
Berkan, Barış, Aanholt'u sezon içinde isimleri geçmeden konuşuyorduk, Aytaç'ı da istiyordum rotasyona Etebo yerine ama o belliydi zaten.

BencedeMuric mevcut kadromuzda rotasyon olmaz direkt oynar gibi.
Ben de ironi yaptim renktasGecen sene dedenin idmanini mi yediler?
Ghezzal'den kolay vazgeçildi bjk maaş olarak ne verdi bilmiyorum ama şartları zorlamak lazımdı.Seni sağ kanat öneri konusuna alalım.
O tarz iki isim var biri Shaqiri ki gitti sanırım diğeri de muammalarla Rony Lopes.
Başka da yok hatta Ghezzal gibi fırsat transferi bile gözükmüyor şu an için.
Muric bencede tek başına alınmamalı. Önüne bir oyuncu daha olmalı ama Drogbada 25 yaşına kadar Fransa 2. liginde neyapiyordu diyelim ozaman. Bonservis ve maaş bakımından Muric denenebilirMuriç videolarda döktürüyorsa 23 yaşına kadar niye Braga B takımında oynamış? Hırvatistan'ın orta sıra takımlarından birinde 25 yaşında kariyerinde bir tane iyi sezonu olan adama sağ kanadı emanet etmek delilik
youtube videolarından adam alınsaydı luyindama van dijk yerine liverpooldaydı.
RobbenMuriç videolar da döktürüyor. En çok beğendiğim topa vuruş kalitesi. Böyle uzak mesafeden golleri ayak içi Kaka çok güzel atardı.