Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Feg ve Babel’in gönderilememe durumunda sağ tarafa 5-10 milyon arası transfer yapılmasını onaylıyor musun
Bana kalırsa kimseye 5 milyon euro üstü bonservis ödenmemeli ama burada doğru hesaplamayı yönetim yapacaktır.

Açıkçası Muriç gibi cüzi bir riske girilmeyecekse o bölgeye ucuz oyuncu almak da mümkün gözükmüyor.

bonservis ve maaşı aynı limit altında takip edip bonservis odemesini gidere eklemekten bahsediyorsun sanırım. bu zaten bildigim kadarıyla tff'nin limit hesaplama mantıgı ama bence dogru bir sistem degil. futbolcunu satıp bedelini maaş ödemekte kullanmana izin veriyor. yani sermayeden yemek serbest. uzun vadede finansal olarak daha cok hurt eden bir sistem.

ikinci dediginde haklısın, kısıtlamada oldugun bilinirse pazarlık gucun azalıyor. uefa bunu kamuya açıklamayıp sadece kuluplere bildirse daha iyi olur.
Manipule edilebilir evet ama tam tersi maaşı düşürüp bonservis harcaması da yapabilirler.

Doğru yönetmeyenlerin elinde canavara dönüşüyor al sat sınırı. Her sene oyuncu satabilsen problem azalır ama satamıyorsun.

Bana kalırsa kimseye 5 milyon euro üstü bonservis ödenmemeli ama burada doğru hesaplamayı yönetim yapacaktır.

Açıkçası Muriç gibi cüzi bir riske girilmeyecekse o bölgeye ucuz oyuncu almak da mümkün gözükmüyor.

Bu muric haricinde konuşulan adamlar 5-10 arası duruyor. Galiba yine genç birini alıp taksitlerle ödemeyi düşünüyorlar ama bizim orda sayısal olarak öyle ya da böyle Emre’yi de sayarsak 6 oyuncumuz var ve 2si çok büyük paralar alıyorlar. İhtiyaç var mı bence var ama 4 ve 3 milyon alan iki oyuncuyu da yedek bırakmak bana saçma geliyor. Bu yıllık ücretler çok fena elimizi kolumuzu bağlıyor

Muriç ve harit in ilk defa videolarını izledim ilk izlenimimdeki olumsuz düşünceleri yazayım. Linçlemeyin ama...
Muric için liginin kalitesizliğinde iyi gözüküyor ama o nasıl bir boş ligse öyle rakip defans öyle saçma şekilde boşluklar veriyor ki adamın şutu iyi vurduğu gol oluyor. Yani bizim ligde öyle boş beleş defans bulmak zordur. Bu yüzden bende soru işareti.

Harit e gelince, böyle oyuncuları aslında çok seviyorum. Adam eksiltip takımı müthiş bir şekilde atağa kaldırabilecek bir oyuncu profili. Ancak bu da emre mor gibi bazen öyle boş pozisyonlarda bile çalım çalım sonra tekrar çalım. Yine bizim ligde ya rakip bunun ayağını kırar ya da takım arkadaşları yeter ulan vedalaş artık topla diyerek gıcık olabilecek bir potansiyeli var. Bir de izlediğim video da pas kalitesini ve şut kalitesini değerlendirecek görüntü pek yoktu. Bir de defansif olarak ne yapar onu da bulamadım.

Söylediğim gibi ikisinin de sadece 1 er videosunu izledim. Belki başka videolarda daha farklı yorum yapılabilir. Tabi 90 dk izlemek daha gerçekçi yorum yapılmasına müsaade eder.

Al Ahly az önce berabere kalmış. Şampiyonluk yarışında Zamalek 2 puan öne geçti. Yıllar sonra Zamalek şampiyon olabilir. Bu arada Dieng neden yedek kalıyor falan diyorduk, 18 gün sonra ligleri bitiyor ancak bu süreçte 5 maç oynayacaklar. Aralıksız hafta içi-sonu maç oynuyor adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt