Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manipule edilebilir evet ama tam tersi maaşı düşürüp bonservis harcaması da yapabilirler.

Doğru yönetmeyenlerin elinde canavara dönüşüyor al sat sınırı. Her sene oyuncu satabilsen problem azalır ama satamıyorsun.
evet o da yapılabilir. uefa bunu kuluplerin inisiyatifine bırakmayıp ayrı ayrı takip etmeyi tercih etmiş. çok da mantıksız bulmadıgımı anlatmaya calıstım.

denize dusen yılana sarılır kafasıyla yuksek maaşlı oyuncuların kucagına dusersek al sat sınırı canavara donusur tabi ama iste sucu uefaya atmaktansa kendimize bakmamız lazım. bu isi de yonetemiyorsak uefadan rica edelim bizim transferleri de onlar yapsın.

Mizah kısmıydı dayak; tabii öyle bir durum olamaz.

Yerine biri alınacağı çok belliydi. Sakatlıktan dönüşte toparlayamadı. Ben o gönderilip alınır sanıyordum; gönderilmeden alındı.
Aynen öyle oldu. Takımda artık istenilmediğini biliyor ve ruh haline yansımış. Bu saatten sonra verim almak zor olacak gibi gitme eski günlerine dönerse faydalı olabilir aslında. Bilemedim bossluktan eser yoktu o 15 dk lık antrenman özetinde. Üzüldüm onun için.

Luyindama için Antwerp iddiaları vardı 1 ay önce artık Nelsson geldikten sonra Luyindama'nın gönderilmesi problem teşkil etmeyecektir muhtemelen. Sözleşmesi sezon sonunda biteceği için ya gönderilmeli yada sözleşmesi uzatılmalı bu iki seçeneğe de olumlu bakıyorum açıkçası.

Son düzenleme:
bence diagne kesin olarak satılacak. bu arada dieng gelirse büyük ihtimal gedson olmaz. gedson olacaksa dieng olmaz. 14 yabancı+14 yerli (4 adet 97 altı doğumlu altyapı + 2 adet 97 altı doğumlu türk oyuncu) zorunluluğuna göre kadroları yapılandırmak lazım.

aytaç, alparslan transferleri ve ömer bayram, taşdemir, akbaba ve arda sözleşme uzatmaları büyük hata olmuş eğer bu kural geçerli olacaksa.

Aynen öyle oldu. Takımda artık istenilmediğini biliyor ve ruh haline yansımış. Bu saatten sonra verim almak zor olacak gibi gitme eski günlerine dönerse faydalı olabilir aslında. Bilemedim bossluktan eser yoktu o 15 dk lık antrenman özetinde. Üzüldüm onun için.
Bir karar daha verilebilir. Sözleşmesi uzatılıp banko oynayacağı bir yere kiralanabilir. Belki seneye eski haline döner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt