Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan'a niye zam yapmıyoruz ara ara aklıma takılıyor. Geçen yılın en iyi 2-3 oyuncusundan biriydi. 700-800K bandına çekilmeli hemen şimdi.
Kötü oynayan başarısızlıkta maaş düşürüyor mu da ortada başarı yokken iyi oynadı diye zam yapalım?

Bu Muriç çok ilginç oyuncu. 23 yaşına kadar Braga B de oynuyor. Braga'nın kendisini ne kadar iyi takım ki o yaşa kadar B'de oynuyor.

Morutan milli olmamış diye dudak büzenler Muriç'in 0 milli maç performansına da ses çıkarmıyor. Ulan youtube videoları sen nelere kadirsin.
Morutana 10 verip bos cikarsa zarar edersin.Ama su adama 1.5 verip bos cikarsa en kotu o paralara satarsin.Neden Morutan riskine girilsin?

Castillejo'nun ismi Getafe ile anılmış bugün, sonradan bi gazeteci yalanlamış. Getafe'ye kadar düştüyse iddiaların boyutu Castillejo denenebilir sağ kanada. Maaşı ne kadar olur bilemem tabi ama almamiz zor olmaz. Oyuncuya da yarar bizim lig toparlar burada

Taylan'a niye zam yapmıyoruz ara ara aklıma takılıyor. Geçen yılın en iyi 2-3 oyuncusundan biriydi. 700-800K bandına çekilmeli hemen şimdi.
Geçen yılın ilk yarının iyilerindendi. Ayrıca bizi bu kafalar bitirdi. Taylan bu sene ne oynayacak belli değil. Hiç büyük beklentim yok. Umarım rotasyon olarak düşünüyordur hoca Taylan’ı.

Liverpool'un ne istediğinden çok asıl Shaqiri ne istiyor? Önemli olan bu.
39E841C8-3411-45DA-9F2B-0A9A50B14F69.webp

Castillejo'nun ismi Getafe ile anılmış bugün, sonradan bi gazeteci yalanlamış. Getafe'ye kadar düştüyse iddiaların boyutu Castillejo denenebilir sağ kanada. Maaşı ne kadar olur bilemem tabi ama almamiz zor olmaz. Oyuncuya da yarar bizim lig toparlar burada
Milan'da senelik net 1.5 milyon euro aliyor.

Ben olsam
ciddi ciddi ghezzal kazıgı girsin isteyen varmıydı ,herif 30 yasına geliyor emeklilik yeri arıyor

8jkye gelene kadar sürekli yatmış hiçbirşey yapmamış

ve bu herif arap arap yanı bırak 1 sezonu 6 ay sonra oynamıyorum yeter diyebilen cinsten

ve herife 3milyona yakın maaş verecekler sayemizde
Ghezzal ın duran top dışında hiç bir numarası yok . Yaşını da düşünürsek ben zerre kadar üzülmedim açıkçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt