Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen yada yönetim bilmiyorum ama goz göre göre batiracak tekrar tinercileri alınan bu oyuncular ve sözleşmeler ödenebilir ve akıl alır değil ffp yine yapışacak bu denli kumar herzaman tutmaz bay ganyan

Bilen aydınlatırsa sevinirim;

1 Eylül'den sonra aldığımız oyuncuları kesinlikle Avrupa Listesine yazamıyoruz değil mi?
Renkdaş 2 Eylül gecesine kadar kaydettirilebiliyormuş. Sonrası nanay. Daha önce yazan olduysa kusura kalmayasın.

bunlar lisans çıkaramıyordu limit muhabbetinde, adamlar tolerans istedi tff'den canlı yayında :D nasıl yapacaklar bu işi çok merak ediyorum
Belki Larin'i okuturlar bir yerlere. Gerçi satmasalar bile abileri kıyak geçer, Cuma günü itibariyle kollanmalarını izleyeceğiz. Sinirlerimiz tavan yapacak yine

Belki Larin'i okuturlar bir yerlere. Gerçi satmasalar bile abileri kıyak geçer, Cuma günü itibariyle kollanmalarını izleyeceğiz. Sinirlerimiz tavan yapacak yine
mesela batshuayi ve nainggolan'ı aldıklarını varsay
larinde kalsın kadroda
3 yerli oyunculu bjk kadrosu nasıl olur sence

Nolacak bu kanat işi yahu piyasada istedigimiz gibi adam da yok.Ya da benim izlediğim kadari ile yok.Yok mu şöyle bir fakir ribery'si filan.

bu tinerciler nasıl olsa sergen verim almayı biliyor diye mi sürekli 30 yaş üstü ve bitik topçuları alıyor. kafa yapılarını çözemedim
yönetimin son senesi galiba bjkde aday olmayacak gibi Çebi tekrar, sergende 1 şampiyonluk daha kaçırıp milli takıma geçme planları yapıyordur herhalde

Kargalar iyi kadro kuruyor yaşlı maşlı Türkiye icin gayet yeterli Avrupa’da 3-4 puan alırlar Avrupa ligini zorlarlar tabi önce rakipleri görmek lazım…
Bizim aldığımız oyuncular kapalı kutu tutarsa zirveyi zorlarız tutmazsa geçmiş olsun…
Şuan icin konuşuyorum transfer sezonu bitince daha net yorum yapılır bize acil olarak kanat ve orta saha transferi şart…

Kaleci banko
Sol Bek banko
Diğeri Kenan - Salih'den biri olur gibi
atiba-josef-nainggolan-teixeira ortasahasına nasıl girecek Salih orası muallak, CL için bu kadar karmaşık bi planlama, komik :D
Kenan zaten mevkisiz vasıfsız bir oyuncu bana göre rastgele her yere koyarlar onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt