- 11 Haziran 2015
- 39.723
- 28.174
- 2.193
bunlar lisans çıkaramıyordu limit muhabbetinde, adamlar tolerans istedi tff'den canlı yayındamantık aramıyorum kendilerinde; ne kadar yaşlı alırlarsa tempoları o kadar cortlayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar lisans çıkaramıyordu limit muhabbetinde, adamlar tolerans istedi tff'den canlı yayındamantık aramıyorum kendilerinde; ne kadar yaşlı alırlarsa tempoları o kadar cortlayacak
Dennis Man'ı seçer reis ben onun yerine cevapliyim rezervasyonumu alayım bu cevaba@Keramettin TANRIVERDİ morutan mı dennis man mı ?
nico sallıyor gene
Renkdaş 2 Eylül gecesine kadar kaydettirilebiliyormuş. Sonrası nanay. Daha önce yazan olduysa kusura kalmayasın.Bilen aydınlatırsa sevinirim;
1 Eylül'den sonra aldığımız oyuncuları kesinlikle Avrupa Listesine yazamıyoruz değil mi?
Belki Larin'i okuturlar bir yerlere. Gerçi satmasalar bile abileri kıyak geçer, Cuma günü itibariyle kollanmalarını izleyeceğiz. Sinirlerimiz tavan yapacak yinebunlar lisans çıkaramıyordu limit muhabbetinde, adamlar tolerans istedi tff'den canlı yayındanasıl yapacaklar bu işi çok merak ediyorum
mesela batshuayi ve nainggolan'ı aldıklarını varsayBelki Larin'i okuturlar bir yerlere. Gerçi satmasalar bile abileri kıyak geçer, Cuma günü itibariyle kollanmalarını izleyeceğiz. Sinirlerimiz tavan yapacak yine
Teşekkürler, bu durumda Gedson ve Halil mutlak öncesinde gelmeli. Yoksa anamızın liginde oynar. Yoksa takımları göndermeyebilir zaten.Renkdaş 2 Eylül gecesine kadar kaydettirilebiliyormuş. Sonrası nanay. Daha önce yazan olduysa kusura kalmayasın.
Belki Larin'i okuturlar bir yerlere. Gerçi satmasalar bile abileri kıyak geçer, Cuma günü itibariyle kollanmalarını izleyeceğiz. Sinirlerimiz tavan yapacak yine
Kaleci bankomesela batshuayi ve nainggolan'ı aldıklarını varsay
larinde kalsın kadroda
3 yerli oyunculu bjk kadrosu nasıl olur sence
yönetimin son senesi galiba bjkde aday olmayacak gibi Çebi tekrar, sergende 1 şampiyonluk daha kaçırıp milli takıma geçme planları yapıyordur herhaldebu tinerciler nasıl olsa sergen verim almayı biliyor diye mi sürekli 30 yaş üstü ve bitik topçuları alıyor. kafa yapılarını çözemedim
Nainggolan’ı ne yapacak bunlar kafayı yemişlerBjk;
Nainggolan'a 2 yıllık 4m€ teklif etmiş cevap bekliyormuş.
Batshuayi ile görüşmelere devam
Rondon hazır, haber bekliyormuş
rondon olmaz inş
Dennis Man'ı seçer reis ben onun yerine cevapliyim rezervasyonumu alayım bu cevaba![]()
Varda bilen birileri vardir buradan.Nolacak bu kanat işi yahu piyasada istedigimiz gibi adam da yok.Ya da benim izlediğim kadari ile yok.Yok mu şöyle bir fakir ribery'si filan.
atiba-josef-nainggolan-teixeira ortasahasına nasıl girecek Salih orası muallak, CL için bu kadar karmaşık bi planlama, komikKaleci banko
Sol Bek banko
Diğeri Kenan - Salih'den biri olur gibi
Godin olmazsa Martin Caceres alınabilirmiş bi deNainggolan’ı ne yapacak bunlar kafayı yemişler