Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler, bu durumda Gedson ve Halil mutlak öncesinde gelmeli. Yoksa anamızın liginde oynar. Yoksa takımları göndermeyebilir zaten.
iki ligde de 31 Ağustos'ta tahta kapanıyor. Artık kalan 2 günde full baskı yapmak lazım. Zaten gözden çıkardılarsa uzatmazlar süreci.

Eğer 8-9 milyon morutana verecek paramız varsa bu arkadaşa verelim.Parma 13 milyona almış ama daha aza bırakır.
en kötü ocağa kadar ellerinde tutarlar bence ve aldıkları fiyattan pek aşağı ineceklerini zannetmiyorum belki 10-11 bir ihtimal. Onu da peşin isterler veya az taksit, Man piyasası olan bi oyuncu. Tercihi TR olur mu bilemedim

bejeke denen şerefsiz 3.ler ile adlandırılan camiaya oldukça hakimsin renktaş.sayende kimle ilgileniyorlar falan öğreniyoruz sağol
bizden haber çıkmayınca tartışalım dedik. Bir de güvenilir sayılabilecek habercileri var ondan tartışıyorduk. Biz de bu haberci sayısı 0

Galasevgisi 2 twit atarsa oyuncu çözmeye çalışıyoruz. Yoksa yemişiz kartalını bjk ufaktır, mide bulandırır. Umarım Pepe'yi alıp havalandıkları sene gibi olur.

iki ligde de 31 Ağustos'ta tahta kapanıyor. Artık kalan 2 günde full baskı yapmak lazım. Zaten gözden çıkardılarsa uzatmazlar süreci.
Ligde ise ilk 3 maça tekabül ediyor, transfer sezonu kapandığında ts deplasmanı var. Oraya hazır ve tam kadro çıkmak lazım ama ekibimizin oturması zaten 10. haftayı bulacaktır

bakambuyu bursaspordayken çok fazla defa tribünden izledim.Keita iel kafa kafaya kıyaslanacak bir topçuydu.Son halini bilmiyorum açıkçası sözleşmesi 3 ay sonra bitiyormuş sanırım ama deli para alıyormuş çin kulübunde.Keşke sağa öyle bir adam bulsak.Bazı renktaşlar oyun kurucu sağ açık gibi tabirler kullanıyor aklıma gelen tek isim mahrez.İstediğimiz adama benzer isimler kimler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt