Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.018
- 1.580
- 698
İma filan mı yoksa bilgimi?Çok şupheciyim bugünler de.Varda bilen birileri vardir buradan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İma filan mı yoksa bilgimi?Çok şupheciyim bugünler de.Varda bilen birileri vardir buradan.
iki ligde de 31 Ağustos'ta tahta kapanıyor. Artık kalan 2 günde full baskı yapmak lazım. Zaten gözden çıkardılarsa uzatmazlar süreci.Teşekkürler, bu durumda Gedson ve Halil mutlak öncesinde gelmeli. Yoksa anamızın liginde oynar. Yoksa takımları göndermeyebilir zaten.
bunların ipini şl çözer gibi. zor bi gruba düşerlerse başakşehir gibi yaşlı kadroyla zor durumlara düşebilirler.yönetimin son senesi galiba bjkde aday olmayacak gibi Çebi tekrar, sergende 1 şampiyonluk daha kaçırıp milli takıma geçme planları yapıyordur herhalde
Sol bek Nsakala oynar os Salih oynar sol açık Kenan oynarKaleci banko
Sol Bek banko
Diğeri Kenan - Salih'den biri olur gibi
bejeke denen şerefsiz 3.ler ile adlandırılan camiaya oldukça hakimsin renktaş.sayende kimle ilgileniyorlar falan öğreniyoruz sağolKaleci banko
Sol Bek banko
Diğeri Kenan - Salih'den biri olur gibi
en kötü ocağa kadar ellerinde tutarlar bence ve aldıkları fiyattan pek aşağı ineceklerini zannetmiyorum belki 10-11 bir ihtimal. Onu da peşin isterler veya az taksit, Man piyasası olan bi oyuncu. Tercihi TR olur mu bilemedimEğer 8-9 milyon morutana verecek paramız varsa bu arkadaşa verelim.Parma 13 milyona almış ama daha aza bırakır.
Yok renkdaş,üyelerden illa takip eden vardir o tür oyuncu,gelip yazsin buraya anlaminda yazdimİma filan mı yoksa bilgimi?Çok şupheciyim bugünler de.![]()
Kağıt üstünde kolay bir gruba düşseler bile başarıli olacaklarını zannetmiyorum yabunların ipini şl çözer gibi. zor bi gruba düşerlerse başakşehir gibi yaşlı kadroyla zor durumlara düşebilirler.
bizden haber çıkmayınca tartışalım dedik. Bir de güvenilir sayılabilecek habercileri var ondan tartışıyorduk. Biz de bu haberci sayısı 0bejeke denen şerefsiz 3.ler ile adlandırılan camiaya oldukça hakimsin renktaş.sayende kimle ilgileniyorlar falan öğreniyoruz sağol
Ligde ise ilk 3 maça tekabül ediyor, transfer sezonu kapandığında ts deplasmanı var. Oraya hazır ve tam kadro çıkmak lazım ama ekibimizin oturması zaten 10. haftayı bulacaktıriki ligde de 31 Ağustos'ta tahta kapanıyor. Artık kalan 2 günde full baskı yapmak lazım. Zaten gözden çıkardılarsa uzatmazlar süreci.
Kanata Carles Perez'in olacağını düşünüyorum sürpriz olarak.
Bize seri Gedson - Halil - Morutan (ya da benzeri) + ek bir hücüm oyuncusu lazım bu 18 gün içindeTinerci forumu mu burası bırakın şunları ya yok Nadja yok Batshuayi kimi alıyorlarsa alsınlar biz kendi eksiklerimizi konuşalım milletin konusunu değil
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
N.United yapacakmışKanata Carles Perez'in olacağını düşünüyorum sürpriz olarak.
Olacağını düşünüyorum hamleleri yapıyoruz para da veriyoruz paran varsa adam bulunurBize seri Gedson - Halil - Morutan (ya da benzeri) + ek bir hücüm oyuncusu lazım bu 18 gün içinde
Gedson'u da bonservisli mi bekliyoruz acaba 3+8 gibi bir rakamlar çok söylendi bir ara.Olacağını düşünüyorum hamleleri yapıyoruz para da veriyoruz paran varsa adam bulunur
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi