- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.476
- 5.103
baya yerinde bir tespitDevre arası biz İrfan'ı 5.5a alsaydık, Fener de İrfan yerine santrafor alsaydı şimdi iki kulüp de daha rahattı.
Emre Belözoğlu yüzünden iki kulüp de yok yere sıkıntı yaşıyor şu an.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baya yerinde bir tespitDevre arası biz İrfan'ı 5.5a alsaydık, Fener de İrfan yerine santrafor alsaydı şimdi iki kulüp de daha rahattı.
Bence sağ beke Bunyamın acıgıda Cengizi almalıydık. Oyun kurucu kanat ıhtıyacımızı sol tarafta degerlendırecektıkYerli kontenjanı açısından yazdım ben.
Gedson başka bir konu.
Devre arası biz İrfan'ı 5.5a alsaydık, Fener de İrfan yerine santrafor alsaydı şimdi iki kulüp de daha rahattı.
Schalkeda bu durum yok su an
1. inanilmaz Borctalar
2. fazla kazananlari hemen elden birakma derdindeler
untypisch für deutsche teams
Scout forumuna gir sevgili bot, orayı eskilerden itibaren like'la.baya yerinde bir tespit![]()
Koç'tan ziyade Belözoğlu'nun dayatmasıymış, Fenere bile 1 ay sakat kalmasına rağmen son dönemde direkt katkı verdi.Bende çok istedim irfan canı ama olmadı tam işimize yarayacak topçuydu artı yerli…
Cengiz işi yaştı yurtdışında kalmak istemiş.Bence sağ beke Bunyamın acıgıda Cengizi almalıydık. Oyun kurucu kanat ıhtıyacımızı sol tarafta degerlendırecektık
Zulfo gitmiş diyor ama ABD kapandı diyorlar
Bende almanyada yasiyan biri olarak Serkana katiliyorum.Schalkeda bu durum yok su an
1. inanilmaz Borctalar
2. fazla kazananlari hemen elden birakma derdindeler
untypisch für deutsche teams
Scout forumuna gir sevgili bot, orayı eskilerden itibaren like'la.Koç'tan ziyade Belözoğlu'nun dayatmasıymış, Fenere bile 1 ay sakat kalmasına rağmen son dönemde direkt katkı verdi.Cengiz işi yaştı yurtdışında kalmak istemiş.
Bünyamin için de 3.5 m euro istiyorlar.
Videolara bakıp oyuncu beğeniyor olmamızın sebebi gündemdeki oyuncuların genç ve kapalı kutu olmalarından kaynaklı. Ama aynı şey bahsi geçen 2 ayarsız için geçerli değil. Golü asisti gibi istatistikleri vukuatları her şeyleri ortada. Yani bu adamları video üzerinden değerlendirmek yanlış olur.Çok doğru.. disiplinsiz gamsız adamlar birinden kurtulduk diğerinden de inşallah kısa zamanda kurtuluruz. Feg'e güvenip sezona başlanılmaz.. Demek istediğim videolara bakıp futbolcu beğeniyoruz. Youtube'da denk gelirseniz geçen sezonun gollerine bi bakın kimler dikkatinizi çekiyo. 2. konu evet kalite eksik. inşallah bunu sonraki transferlerle çözerler yoksa çok sorun yaşarız
MLS'de transfer sozonu kapanmadimi?!Zülfo nerden bilsin. Twitterciler takipci kazanmak icin böyle sensasyonel yorumlar yapiyorlar.
Sanırım Falcao'yu Falcao sanmakta.Beckham bu hamlesiyle neyi amaclamaktadir? Kulubu batirmak mi istemektedir?
Fener taraftarı riyakardır.Fener forumlarinda herkes Irfandan sikayetci, vurdum duymaz hareketlerinden rahatsiz oluyorlarmis.
Gerci 11M euro baydiktan sonra, cok ekstra performans lazim Irfandan, bence ayni Ozan gibi ellerinde patliyacak.
Alintilamasaydin o zaman bide cevaplamazsan sevinirim diyor. Cavanda,Carole,Ispanyol bi vatandas vardi birde o Bu oyuncularida ucuza almistik hepsi tirt cikti ama zarar etmedik hepsini uygun fiyata sattik.Ozorn bile kiralana kiralana kendi parasini cikardi.Bu tip ucuz ve genc oyunculardan zarar etmiyoruz.Ama gidip Rumen liginden Morutan denilen adama 10 gomersen balon cikarsa hic bi yere satamazsin elinde kalir.Cica ile riske girdik 2. Bi riske gerek yok.Saygi bekliyorsan Saygiyi hakketmelisin bana insanca gelen hic kimseyle burda tartismadim her zaman alttan altim.Yaşın nedir bilmiyorum ama herkese karşı saygısız bir üyesin ama ben yine de sana cevap yazayım.
Morutan alınsın gibi bişey söylemedim
Senin mantığınla bütün transferler ya tutarsa diye yapılıyor sanırım. Öyle ise 1.5 bile büyük bir kumar
Acaba iyi çıkacak mı kötü çıkacak mı diye transfer mi yapılır. Alacağın adamın sana ne vereceğini bilmiyorsan o transferi hiç yapma. 10 milyonluk katkı alacağından emin değilsen 10 milyon verme. 1 milyonluk katkı vereceğinden emin değilsen ona da verme. Araştırılmadan üzerinde yeterince çalışılmadan 'amaan bişey olmaz zaten çok para vermedik göndeririz gider' zihniyetiyle yapılan transferler yüzünden milyarlarca borca batmadık mı?
Cevaplamazsan sevinirim
Arda ve Feghouli öyle mi? Hücuma taksi tutup çıkarız artık. Defalarca yazdım bunu Arda çoğu maça ilk 11 başlayacak bu sezon görürsünüz. Kerem, BAY gibi adamlar da çürüyüp gidecek. Çok şey söylemek istiyorum da neyse...Mehmet Özcan:
"Galatasaray’da St.Johnstone rövanşı öncesi kadroda sürprizler var. İskoçya’daki son taktik çalışmada Feghouli orta sahada Taylan ve Berkan’ı tamamladı. Feghouli dışında Arda ve Diagne’yi de ilk 11’de bekliyorum. Aytaç, Babel ve Mohamed kesik."
Sabah
Linz takimi ne durumda acaba simdiden hazirlanalim.
Ardasını bi şekilde oynatacak kim gelirse gelsin Arda oynar yineMehmet Özcan:
"Galatasaray’da St.Johnstone rövanşı öncesi kadroda sürprizler var. İskoçya’daki son taktik çalışmada Feghouli orta sahada Taylan ve Berkan’ı tamamladı. Feghouli dışında Arda ve Diagne’yi de ilk 11’de bekliyorum. Aytaç, Babel ve Mohamed kesik."
Sabah
Linz takimi ne durumda acaba simdiden hazirlanalim.
Imla kurali ve Bansizlik beni aşar Basarilarinizin devamini dilerim.Benim öyle bir talebim olmadı bilmiyorum. Bir gün baktım ünvan değişmiş aynı şekilde dinazoru da talep etmemiştim Keramettin admin gelişine yapıştırdı. İmla kurallarına uymak ya da banlanmamakla ilgili birşeydi galiba.
Mesaj sayım az yoğun çalışma, vakit sıkıntısı bir de çok genç var akranım az burada ne yazayım. Bir nesli burda büyüttük eskiden teksas gibiydi ergen kavgaları vs. Hem o karanlık yıllarda Doruk like dağıtmıyordu niye yazayım.
Onu da uzun zamandır görmedik kim bilir ne halde. Bence hiçbirini kaldıramayız kalpten gideriz.Feghouli Arda Babel içlerinden sadece 1ini kaldırabilir kadromuz o isim de Feghouli olmalı