Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir oyuncunun bir maçta topla maksimum oynama süresi 3 dakika civarında.

Öyle über yetenek olmak zorunda değil, 3 dakikada Messi değilsen büyük farklar yaratmak zor.

Dolayısıyla doğru karar verebilen ve vasat düzeyde dribbling yapıp şut atabilen ancak oyun zekası yüksek bir oyuncu daha faydalı olacaktır.

Yetenekli pırpır kanatların devri günden güne geçiyor, fizik kalite, tempo, oyun görüşü ve doğru karar alma mekanizması bence daha değerli durumda artık.

Kargalar iyi kadro kuruyor yaşlı maşlı Türkiye icin gayet yeterli Avrupa’da 3-4 puan alırlar Avrupa ligini zorlarlar tabi önce rakipleri görmek lazım…
Bizim aldığımız oyuncular kapalı kutu tutarsa zirveyi zorlarız tutmazsa geçmiş olsun…
Şuan icin konuşuyorum transfer sezonu bitince daha net yorum yapılır bize acil olarak kanat ve orta saha transferi şart…
Bizim aldıklarımız tutmadı diyelim hepsini elden çıkarırsın düşük maaş genç oyuncu en kötü aldığına yakın satarsın çok cüzi zarar edersin
Çok iyi kuran kargalar şampiyon olsa nolcak ? seneye CL geliride yok 30 milyon TL şampiyonluk parası içinmi tantana yapıyorsunuz ?
Diyelim texeria tutmadı Ghezal kontratı alınca sermeye başladı ne yapacaksın ? Hangi adamı ne şekilde elden çıkaracaksın. Koca takımda
Ersin
Roise
Larin
Rıdvan

Haricinde satıp para kazanabileceğin kim var? Hepsini satsan 15 milyon euro para kazanırsınki rosie taraftar sattırmaz zaten daha borcu bitmedi.

Bu kadroyla bir sene başarı gelebilir ama beşiktaşın önümüzdeki 10 senesini ipotek altına aldılar çebi çeker gider Sergen çeken gider
yeni gelen hoca ve yönetime allah sabır versin.

Videolara bakıp oyuncu beğeniyor olmamızın sebebi gündemdeki oyuncuların genç ve kapalı kutu olmalarından kaynaklı. Ama aynı şey bahsi geçen 2 ayarsız için geçerli değil. Golü asisti gibi istatistikleri vukuatları her şeyleri ortada. Yani bu adamları video üzerinden değerlendirmek yanlış olur.
Kalite eksik demek ne demek anlamadım. Gelen adamları sahada henüz görmedik kalitelerini bilmiyoruz. Kalite isimle olmuyo. Bu takıma Elano geldi Misimovic geldi süreklilik içeren bir kalite sunabildiler mi? Hayır. Yani isimle hareket etmek şart değil.

Bi tek Cicaldau'yu görmedik. Ghezzal olsaydı çok sevinirdim mesela. Nainggolan gelsin 2 yıllık kontratla çok isterim.. Bilmem anlatabildim mi

Mehmet Özcan:

"Galatasaray’da St.Johnstone rövanşı öncesi kadroda sürprizler var. İskoçya’daki son taktik çalışmada Feghouli orta sahada Taylan ve Berkan’ı tamamladı. Feghouli dışında Arda ve Diagne’yi de ilk 11’de bekliyorum. Aytaç, Babel ve Mohamed kesik."

🔗 Sabah

Linz takimi ne durumda acaba simdiden hazirlanalim.
Bu iş böyle olmaz ama o zaman Falcao'nun suçu ne kulüp bulmayı kabul etmek mi? Kadroda düşünmüyoruz dendiyse ikiside alınmamalıydı. Feghouli karşı çıktı diye ödüllendirilmiş oldu.

Hoca son antrenmanda arda ve feghouliye onbirde yer vermiş. Yine taraftarı fitil edecek belli. Hücum oyuncusu yok takımda habire savunmaya adam aldırıyor. Feghouli yok, Onyekuru yok bu adamlar hücumdaki en kreatif adamlar yerini adam alcaksın bunların o da yok.

Mehmet Özcan:

"Galatasaray’da St.Johnstone rövanşı öncesi kadroda sürprizler var. İskoçya’daki son taktik çalışmada Feghouli orta sahada Taylan ve Berkan’ı tamamladı. Feghouli dışında Arda ve Diagne’yi de ilk 11’de bekliyorum. Aytaç, Babel ve Mohamed kesik."

🔗 Sabah

Linz takimi ne durumda acaba simdiden hazirlanalim.

Bu arda ilk geldiğinde söylemiştim hoca ex aşkını her fırsatta kadroya sıkıştıracaktir diye geçen yıl da aynı şeyi yaptı zaten.. Babeli arattiracak bize

Boey ve Aahnholt kapatmazmiydi reis?
Hayir, iki stoperden biri mecbur hizli (belirli bir hiz gucune sahip) olmasi lazimki yanindakine yardimci olabilsin, iki bekin gorevi de bunlari ayni anda kapatmak degil ileri ciktigin an sicarsin top kaybinda.

Hayir, iki stoperden biri mecbur hizli (belirli bir hiz gucune sahip) olmasi lazimki yanindakine yardimci olabilsin, iki bekin gorevi de bunlari ayni anda kapatmak degil ileri ciktigin an sicarsin top kaybinda.
Marcao-Nelsson-Luyindama-Alpi bunlarin hepsi hizli oyunculari yakalayacak hiz yok yanliz.

Marcao-Nelsson-Luyindama-Alpi bunlarin hepsi hizli oyunculari yakalayacak hiz yok yanliz.
Marcao'nun hizi fena sayilmaz ama cok hizli da degil, normal seviyede diyelim. Luyindama aralarinda en hizlisi zaten gecen macta yine top kayiplarinda oyuncuyu geriden gelmesine ragmen yakalamisti bir kac defa. Aslinda Luyindama da bu hiz var. Tabi ki sakatlik sonrasi tam olarak eski hizinda olmasa bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt