Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 numaraya Taylan'la dönüşümlü oynayabilecek, ligde yer yer yedek kalabilecek biri lazım. 6-7 milyonluk yatırım yabancı sınırında bizi sıkıntıya sokabilir.

Topu 1-2 sn içinde kullanmakla dürtüp 3-5 sn içinde kullanmak arasında fark vardır.

Seri 1-2 sn içinde kullanıyordu ve hücum geçişlerinde bu artı puan kazandırıyordu tabii oyuncunun fiziksel yetersizliği ve dinamik olmaması konusuna takılındığı için özellikle büyük maçlarda takımın öne çıkmasında ne kadar fayda sağladığı göz ardı ediliyor.

Taylan bunu sağlayamaz zaten alt yapısı da buna uygun değil ki verdiğim örnekte de yine topu çok hızlı kullanan ama dinamik yönü ve temposu olan Morita gibi bir örnek de verdim. Taylan geçen yıl faydalı işler yaptı ama bu onun eksiklerini konuşmayacağımız anlamına gelmiyor.

Velhasıl 1-2 sn içinde top kullanan bir adamın pas yüzdesi ile ki sanmıyorumki % 85'in altına düşsün, 3-5 saniyede dürtüp kullanan oyuncu arasında pas kıyası yapılmaz. Dünya futbolunda hız her şeydir.

Seri'yi Etebo ile karıştırdı arkadaşlar bence. Hemen üzerlerine gitmeyelim. Hadi herşeyi geçtim Kadıköy'deki maçı izleyen biri Seri'nin pas özürlü olmadığını bilirdi.
Ayhan Akman'ın da müthiş maçları vardır ama totalde vasat altı bir oyuncudur.

Fatih hoca PSG TD olsaydi.

yedek: wijnaldum, kurzawa

829EDF66-0535-4882-82AD-A4E6E64CF5BD.webp

Seri'yi Etebo ile karıştırdı arkadaşlar bence. Hemen üzerlerine gitmeyelim. Hadi herşeyi geçtim Kadıköy'deki maçı izleyen biri Seri'nin pas özürlü olmadığını bilirdi.
O maçta Ömer de döktürdü sol iç olarak. Hatta o sezonun tamamında fena değildi Ömer. İstersen sol içte de Ömer oynasın.

seri topçu olsa piyasa değeri 4 e düşer mi barcelonanın tek yaptığı akıllılık bunu fulhama kaptırmak olabilir
Seri’nin oyun stilini falan beğenmiyor olabilirsiniz ama adamın yaptığı en doğru iş olan pas dağıtımına da pas özürlüsü vs demek garip.

Seri yeteneksiz ya da oyun gorusu kotu degil ama artik eski formunda degil bizde iyi oynadigi donem 2. Devrenin baslari 7 8 mac onun dısında bile yetersiz kaldi suanki takimda el freni olur

Seri’nin oyun stilini falan beğenmiyor olabilirsiniz ama adamın yaptığı en doğru iş olan pas dağıtımına da pas özürlüsü vs demek garip.
pas özelliği hakkında yorumun doğru olabilir ama diğer hiçbir özelliği yeterli değil

Topu 1-2 sn içinde kullanmakla dürtüp 3-5 sn içinde kullanmak arasında fark vardır.

Seri 1-2 sn içinde kullanıyordu ve hücum geçişlerinde bu artı puan kazandırıyordu tabii oyuncunun fiziksel yetersizliği ve dinamik olmaması konusuna takılındığı için özellikle büyük maçlarda takımın öne çıkmasında ne kadar fayda sağladığı göz ardı ediliyor.

Taylan bunu sağlayamaz zaten alt yapısı da buna uygun değil ki verdiğim örnekte de yine topu çok hızlı kullanan ama dinamik yönü ve temposu olan Morita gibi bir örnek de verdim. Taylan geçen yıl faydalı işler yaptı ama bu onun eksiklerini konuşmayacağımız anlamına gelmiyor.

Velhasıl 1-2 sn içinde top kullanan bir adamın pas yüzdesi ile ki sanmıyorumki % 85'in altına düşsün, 3-5 saniyede dürtüp kullanan oyuncu arasında pas kıyası yapılmaz. Dünya futbolunda hız her şeydir.

Şu videoyu izlerseniz topu hızlı ve tekte dikine kullanması konusunda örnekler var, bazen topun geldiği yönle attığı yönde vücut açısı olmadığında bile hızlı dönüşlerle bunu yapabiliyor.

Oyuncunun dribbling ve pres özellikleri de var, bu tarz bir profile ihtiyacımız var ama 6 numarada ama 8 numarada ama 10 numarada.

Sertlik katamıyor, dinamizm yok diyip, üstüne biz neden modern futbola geçiş yapamıyoruz diyenler zannımca aynı şahıslar.

Kafa takımların hiçbirinde eski 6 kavramı kalmadı zaten. Hatta çoğu kalburüstü takım da dahil buna. DLM/Regista türü ortasahaya geçişler çoktan yapıldı/yapılıyor. Seri bu profili oynayabiliyordu, en azından son maçlarda. Özellikle Fenerbahçe maçı hafızalara kazınan maç olarak kalır sanırım.

Hoca da bunu oynatmak istiyor. Klasik 6 oyuncusunu aldıracağını da düşünmüyorum.

Taylanı yavaş oynuyor diye eleştirenler herhalde serinin kendi yarı sahamızda kaptırdı topları unuttu galiba. Seri 6 felan oynayamaz bu saatten sonra. Hele bizim gibi önde oyun kurmak isteyen bir takmak için.

Öyle bir özelliği varsa da biz göremedik Galatasaray'da dostum. Az saç baş yoldurmadı maç izlerken. 2000'lerin başından beri İnamoto'dan sonra Galatasaray'da oynamış en kötü 6 numara. Hiç bir özelliği iyi değil adamın. Ya fiziken bitik ya da mental olarak.

2 tane maç oynadı biri PSG biri FB deplasmanı. Senede 2 maç top oynayacak adamların kulübün kapısından girmemesi gerekiyor bu saatten sonra.

Öyle bir özelliği varsa da biz göremedik Galatasaray'da dostum. Az saç baş yoldurmadı maç izlerken. 2000'lerin başından beri İnamoto'dan sonra Galatasaray'da oynamış en kötü 6 numara. Hiç bir özelliği iyi değil adamın. Ya fiziken bitik ya da mental olarak.

Fenerbahçe maçını izleyebilirsin renktaş. Oyle bir özelliği var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt