Çetin Gürzap
Parçalı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.500
- 3.283
- 1.893
6 numaraya Taylan'la dönüşümlü oynayabilecek, ligde yer yer yedek kalabilecek biri lazım. 6-7 milyonluk yatırım yabancı sınırında bizi sıkıntıya sokabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayhan Akman'ın da müthiş maçları vardır ama totalde vasat altı bir oyuncudur.Seri'yi Etebo ile karıştırdı arkadaşlar bence. Hemen üzerlerine gitmeyelim. Hadi herşeyi geçtim Kadıköy'deki maçı izleyen biri Seri'nin pas özürlü olmadığını bilirdi.
sirf kosmakla olmuyor ama...Taylan koşuyor ama. Mucadele edio. Oynaması lzm.
Seri’yi hiç izledin mi sen ? Ciddi mi bu yorum ?1 sezon daha Seri eziyetine maruz kalamayız. Bu kadar pas özürlü bir oyuncunun o mevkide oynaması futbola hakarettir.
seri topçu olsa piyasa değeri 4 e düşer mi barcelonanın tek yaptığı akıllılık bunu fulhama kaptırmak olabilirSeri’yi hiç izledin mi sen ? Ciddi mi bu yorum ?
O maçta Ömer de döktürdü sol iç olarak. Hatta o sezonun tamamında fena değildi Ömer. İstersen sol içte de Ömer oynasın.Seri'yi Etebo ile karıştırdı arkadaşlar bence. Hemen üzerlerine gitmeyelim. Hadi herşeyi geçtim Kadıköy'deki maçı izleyen biri Seri'nin pas özürlü olmadığını bilirdi.
Seri’nin oyun stilini falan beğenmiyor olabilirsiniz ama adamın yaptığı en doğru iş olan pas dağıtımına da pas özürlüsü vs demek garip.seri topçu olsa piyasa değeri 4 e düşer mi barcelonanın tek yaptığı akıllılık bunu fulhama kaptırmak olabilir
pas özelliği hakkında yorumun doğru olabilir ama diğer hiçbir özelliği yeterli değilSeri’nin oyun stilini falan beğenmiyor olabilirsiniz ama adamın yaptığı en doğru iş olan pas dağıtımına da pas özürlüsü vs demek garip.
Topu 1-2 sn içinde kullanmakla dürtüp 3-5 sn içinde kullanmak arasında fark vardır.
Seri 1-2 sn içinde kullanıyordu ve hücum geçişlerinde bu artı puan kazandırıyordu tabii oyuncunun fiziksel yetersizliği ve dinamik olmaması konusuna takılındığı için özellikle büyük maçlarda takımın öne çıkmasında ne kadar fayda sağladığı göz ardı ediliyor.
Taylan bunu sağlayamaz zaten alt yapısı da buna uygun değil ki verdiğim örnekte de yine topu çok hızlı kullanan ama dinamik yönü ve temposu olan Morita gibi bir örnek de verdim. Taylan geçen yıl faydalı işler yaptı ama bu onun eksiklerini konuşmayacağımız anlamına gelmiyor.
Velhasıl 1-2 sn içinde top kullanan bir adamın pas yüzdesi ile ki sanmıyorumki % 85'in altına düşsün, 3-5 saniyede dürtüp kullanan oyuncu arasında pas kıyası yapılmaz. Dünya futbolunda hız her şeydir.
Öyle bir özelliği varsa da biz göremedik Galatasaray'da dostum. Az saç baş yoldurmadı maç izlerken. 2000'lerin başından beri İnamoto'dan sonra Galatasaray'da oynamış en kötü 6 numara. Hiç bir özelliği iyi değil adamın. Ya fiziken bitik ya da mental olarak.Seri’nin oyun stilini falan beğenmiyor olabilirsiniz ama adamın yaptığı en doğru iş olan pas dağıtımına da pas özürlüsü vs demek garip.
Öyle bir özelliği varsa da biz göremedik Galatasaray'da dostum. Az saç baş yoldurmadı maç izlerken. 2000'lerin başından beri İnamoto'dan sonra Galatasaray'da oynamış en kötü 6 numara. Hiç bir özelliği iyi değil adamın. Ya fiziken bitik ya da mental olarak.