- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
Halil sol kanat oynar mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mantık şu hocam 36 yaşındaki Babele verilen desteği 23 yaşındaki Mohammede verelim kaçırıyor diye hemen kesmeyelim.Bu nasil mantik dostum babel gol atacagina mohammed gol kacirsin bir futbolcu basarili olunca destek olmayacakmiyiz?
Ben Seri gelsin oynasın demedim ki. Pas özürlüsü diyenlere karşı öyle olmadığını belirtmeye çalıştım. Hepsi bu kadar. Olayın Ömer'le ne alakası var? Hadi onu geçtim Ömer neden sol iç oynasın isteyeyim?O maçta Ömer de döktürdü sol iç olarak. Hatta o sezonun tamamında fena değildi Ömer. İstersen sol içte de Ömer oynasın.
Botlara karsi irkcilik seziyorum. Botlar bizim herseyimizdir. Seni seviyoruz @Like BotuAllah aşkına bu like botu neyin nesi ya
Sol kanat oynamaz 4 3 3 de sol forvet oynar en fazla sol kanata atmak oyuncuya yazik olurHalil sol kanat oynar mı
Byılmaz 4-2-3-1 de oynuyodu mesela onun gibi olabilir belkiSol kanat oynamaz 4 3 3 de sol forvet oynar en fazla sol kanata atmak oyuncuya yazik olur
Ya ne dalgası adam yürüyecek hali yoktuLemina sakat olmasa taylanı seriyi konuşuyor olmazdık. Adam ligde dalga geçiyordu milletle. Sakat ama oynayamıyor çoğu maçta.
Yeter artık nazar değdirecen Semih kem gözünle şuna bak bakem bi sakinleşO kadarini biliyoruz aga ama Tatli duruyor insanin cani cekiyor
Baris alper yilmaz kanat oyuncusu dostum mesela hucum oyuncusu olarak oynayabilir Halil daha cok yaratici forvet calim atabilen savunmayi karistirabilen ikisi ayni yetenek bakımından benzer gibi gorunse de mevkiler farklıByılmaz 4-2-3-1 de oynuyodu mesela onun gibi olabilir belki