Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nasil mantik dostum babel gol atacagina mohammed gol kacirsin bir futbolcu basarili olunca destek olmayacakmiyiz?
Mantık şu hocam 36 yaşındaki Babele verilen desteği 23 yaşındaki Mohammede verelim kaçırıyor diye hemen kesmeyelim.

O maçta Ömer de döktürdü sol iç olarak. Hatta o sezonun tamamında fena değildi Ömer. İstersen sol içte de Ömer oynasın.
Ben Seri gelsin oynasın demedim ki. Pas özürlüsü diyenlere karşı öyle olmadığını belirtmeye çalıştım. Hepsi bu kadar. Olayın Ömer'le ne alakası var? Hadi onu geçtim Ömer neden sol iç oynasın isteyeyim?

Hoca dahil Madueke güzellemesi yaparken, MM saf dışı kalıp aynı zamanda Arda, Ömer gibi topçuların oynaması akıl sır eren bir durum değil.

Olay MM’in über süper olması değil. Hem böyle arzu isteğin olup da hem de bu denli kredi verilmeyip, üstüne yaşı kemâle ermiş adamların taviz görmesi.

Goller incelendiğinde türleri vardır. Rakip takıma sistemli baskı ile dengesini ani bir şekilde bozup gol atmak ve oynatmamak önemli bir takım yeteneğidir. Ve en önemli gol silahlarından biridir. Psv maçında gördük zaten en en yakın örnek olarak. Marcaoya baskı, emre kılınça baskı vs...Açıkcası son senelerde oynadığımız pas oyunları topa sahip olma yüzdeleri oyun olarak bize çok bir şey katmadı keyifte vermedi kapanan savunmaları da çok aşamadık ayrıca çok pozisyonda bulamadık maçları çok kısır geçirdik. Seri pas kalitesi ve pas bakış açısı olarak oldukça ön plana çıkmasına rağmen saha içinde çok dirençli bir oyuncu değil. Bana göre genel olarak eksisi artısından daha fazla..

Byılmaz 4-2-3-1 de oynuyodu mesela onun gibi olabilir belki
Baris alper yilmaz kanat oyuncusu dostum mesela hucum oyuncusu olarak oynayabilir Halil daha cok yaratici forvet calim atabilen savunmayi karistirabilen ikisi ayni yetenek bakımından benzer gibi gorunse de mevkiler farklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt