Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim forumdada bjk ve fb taraftari vardir. Fener zaman zaman genclerede yatirim yapiyor. O yuzden feneri ayri tutuyorum.
Aptala anlatir gibi anlatiyimde belki anlarlar.
Galatasaray ev satin aliyor. Besiktas kira veriyor.
Cebimizdeki para azaliyor gibi gozukse bile istedigimiz anda evleri satip sicak paraya sahip olabiliriz.
Bjk butun parayi bosuna harciyor. Sicak para lazim oldugu zaman neciple birlikte aglayarak 31 cekeceksiniz.
Fener'i hiç ayrı tutmaya gerek yok rdaş. Herifler sırf bize inat olsun diye gittiler ihtiyaç olmadığın halde 11m basıp İrfan Can'ı aldılar. Serdar Aziz kabzımalına yıllık 2m euro ödüyorlar ama ilk 11'e yazamıyorlar. Samatta lalesine daha yeni 6m bayıldılar satsan beş para etmez. 8 tane stoperleri oldu. Orta sahaları çöplük gibi. Kadro olmuş 40 kişi. Hiç bir plan program mantık yok. Bunların da minik JK' den bir farkları yok.

vergi haberine baktım %20 sini oyuncu %20sini kulüp ödemesi ön görülüyor yazmış şuan durum bu mu yoksa %40 ı kulüp mü ödüyor
Plan o da açıklanan rakam üzerinden ödüyorlar mı onu bilemiyoruz.

Yani net 2.5 diye açıklıyoruz, oyuncu gidip oradan %20 veriyor mu belirsiz, yoksa onu da biz ödeyip mi net diyoruz vs

Hoca dahil Madueke güzellemesi yaparken, MM saf dışı kalıp aynı zamanda Arda, Ömer gibi topçuların oynaması akıl sır eren bir durum değil.

Olay MM’in über süper olması değil. Hem böyle arzu isteğin olup da hem de bu denli kredi verilmeyip, üstüne yaşı kemâle ermiş adamların taviz görmesi.
Yeminle söylüyorum. Tercihi bana bıraksalar;
Arda, Babel, Feghouli, Falcao ile şampiyon olacağıma
BAY, Kerem, Berkan, MM ile ikinci olmayı tercih ederim.

Yeter ya. Bu gençlerin turşusunu kurmak için almıyoruz.
Böyle yaparsak zaten kurmaya gerek yok onlar kendiliğinden turşu olacaklar.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt