Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
3-1 alacağız inşallah maçı rahatım bu sefer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle olur zaten. 5'e sattık gösteririz. Maaşını öderizDiagneye 6 verseler maaşının yarısını biz ödesek???
Yerli sayilmiyorAdnan Januzaj fizik durumu baya iyiymiş. Eğer türk pasaportu ve yerli oynama ihtimali varsa ilk hedef olmalı. Sözleşmesinin de son senesi.
Mantıklı amaböyle olur zaten. 5'e sattık gösteririz. Maaşını öderiz
ne gerek var ffp bittiböyle olur zaten. 5'e sattık gösteririz. Maaşını öderiz
Italya'dan 2m euroluk teklif olduğu haberi dolaşıyorNeden Cagne'ye maas verelim? Al sat durumumuz yokki. Ayrica teklif mi var?
Cagneninde 13 varBence iyi topçu.
10 kağıtlık transferi var geçmişte zaten.
Maaşı daha düşük evet 1.3-1.5 arası bisey kazanıyormusCagneninde 13 var. Cagneden 5 ay buyuk kariyeri öyle aman aman degil. Cagnenin kariyer buna bakarak daha iyi. Nasil buna cagneden dah yuksek teklif geliyor anlamadim. Belki maasi daha dusuktur
Yok ebesinin. Kalsin daha iyiItalya'dan 2m euroluk teklif olduğu haberi dolaşıyor
Karakterleri?Cagneninde 13 var. Cagneden 5 ay buyuk kariyeri öyle aman aman degil. Cagnenin kariyer buna bakarak daha iyi. Nasil buna cagneden dah yuksek teklif geliyor anlamadim. Belki maasi daha dusuktur
Yok ebesinin. Kalsin daha iyi
Marcaoda en az bunlar kadar kötü hız konusunda.Hem Kjaer hem Nelsson hiz konusunda ciddi problem olurdu. Oyunu ileride oynamak isteyen takimlar icin tabi.
olmuyor işte reis Kaan Ayhan-ozan falan olma ihtimali olsa niye alınmasınMarcaoda en az bunlar kadar kötü hız konusunda.
Bize yerli defans lazım. Ozan-nelsson olmalı.Veya kaan ayhan.Buna mecburuz.Göz göre göre hata yapıyoruz.
Benim skor tahminim ve hissiyatım da böyle ya hadi inş öyle olur.3-1 alacağız inşallah maçı rahatım bu sefer
Severim karakterini adam gol atiyormu? Atiyor sonrasi beni ilgilendirmez. Isterse zir deli olsun. Bugune kadar cagne bize zorluk da cikarmadi. Git denildi 2 kere gitti, oynadiginda da gollerini atti. Tabi bize uygun profili yok. Ama maasi 1-1.5 civarlarinda olsa kalmasini isterdim sahsenKarakterleri?