Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akşam elenirsek(Allah yazdıysa bozsun) tapkiniz ne olur renktaşlar?Fatih hocaya desteğe devam edermisiniz?
Hocaya igor tudor gibi kurduğu genç kadro için teşekkür edip arkasında bir tepik vurma eyleminde bulunabilirim.

Yener ve iyi oyun sergilerse , methiyeler düzebilirim.

Çünkü iyi bir GSC taraftarı olmak bunu gerektirir.

Nihat den
zılgıt yedikleri falan yok.Koçun zaten çokda umrunda değildir.Yerli oyuncu anlamında en rahat konumda olanlar bunlar..
Biz bunun çok ciddi sıkıntısını çekeceğiz. Rakiplerde bunu görüyor.
Alakası yok 4 büyüklerin hepsi zorlanacak herkeste yerli var sanki cokmu iyi fenerin yerliler alayı vasat düşünün geçen sene o övülen yerlilerin hiçbirisi Caner kadar skor.katkisi veremedi kulüpler şu anda Avrupa'yı dusunmuyor o yüzden çok sesleri çıkmıyor bence ama esas sebeb rte başkanlara ne dediyse ertesi güne süt dökmüş kedi gibi oldular sadece yabancı kuralı değil yayıncı kuruluş parası hakkında bile tekrar konusamadilar

Paslar ortalar şahane ama bu adam çok maça çıkmamış, istatistikleriyle video örtüşmüyor. Geçen yıl bedelsiz gelmiş, ondan önce de bedelsizmiş. Şu anda 3,5 milyon görünüyor ama bir gariplik var üstat. Bu yaşa kadar ne yapmış bu?

akşam elenirsek(Allah yazdıysa bozsun) tapkiniz ne olur renktaşlar?Fatih hocaya desteğe devam edermisiniz?
Evet desteklerim. 2005/2006 tromso faciasi sonrasi Gerets sampiyon oldu. Ustelik kadronun 90% degisiyor suan. Gecis doneminde kaza olsa elestiririm fakat destegimi birakmam. 2 ay sonra hala kotu futbol devam ederse destegi birakirim

Benim kuzenim stoper oynuyordu Melih bir kere omzu çıktı sonra iyi baktığı halde ameliyatta olmadı ama dönem dönem tekrar çıktı omzu ve futbolu bıraktı ki transfer olacaktı ,abi diyordu bacağım kırılsa daha iyidi diyordu bu berbat birşey demiş doktoru neye göre böyle dedi bilmiyorum
Necati atesin de sanki ara ara omuzu cikiyordu diye kalmis aklimda.. ama o oynadi baya. Tabi aklimdaki kalan dogru bilgiyse

Iyi bir Copa America gecirdikten sonra kesin transfer yapar diyordum. Genc yasina gore cok olgun oynuyor, sogukkanli ve ayagi temiz bir sol ayakli stoper. Leverkusen son yillarda transfer konusunda iyi isler yapiyor.

ŞANSLI FALCAO

Türkiye'de en çok kazanan (5 milyon euro) futbolcu durumunda olan Galatasaraylı Falcao, yeni vergi düzenlemesi kapsamı dışında kalan şanslı oyunculardan biri. Galatasaray ile 2019 Eylül ayında mukavele imzalayan Falcao, düzenleme 1 Kasım 2019'dan sonrayı kapsadığı için yüzde 40 vergi yükümlülüğünden kurtuluyor.

vah vah vah kulübümün haline. ben de %40 vergi yüzünden maliyeti 9.5 zannediyordum. sanırım falcao bizden 7 falan kazanıyor gerçekte maalesef.
Ozaman KAP i kandirdik. Yani dolandiricilik yaptik?? Kapt da 5m yaziyor. Baska da birsey yazmiyor. Bu aciktan bonusu kulup degil sponsor ödicekti. Baskan onu da mi acaba kulup öduyor diye söyledi kurulda?

Elmas ve koç özellikle bu ikisi nasıl bir tehdit yada zılgıt yediyse RTE den kulüpler birliğinin maçlara çıkmama kararıni tekrar konuşabilen olmadi
Dört büyükte şuan devletin elinde. Yapılan kredi yapılandırması varken, ülkenin mevcut durumu da söz konusuyken yapılacak delikanlılık boş delikanlılık olur.

Paslar ortalar şahane ama bu adam çok maça çıkmamış, istatistikleriyle video örtüşmüyor. Geçen yıl bedelsiz gelmiş, ondan önce de bedelsizmiş. Şu anda 3,5 milyon görünüyor ama bir gariplik var üstat. Bu yaşa kadar ne yapmış bu?
Futbola geç başlayanlardan Grafite vardı bunun gibi gerçi o iyice geç başlamıştı Scarpa yerel bir yıldız Brezilya da takımının melodan sonraki kaptanı aynı zamanda

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt