Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fm ekibine mi girdin

Yok FM‘de degilim ama bizim yegen bu Updatelere ugrasiyor.
FM Scout sayfasin‘da

Yeni Transfer Updates , Yeni Wonderkids, Data Updates, Staff Updates öyle yani yama isleri.
Oyunu sornadan modifiye etme amacli.

Onun bilgileriyle bir kac sey degistiriyorum.

Musfata Cengiz Baskan olarak gösteriliyor onu felan degistirmis birde yeni Transferleri Update yaptik.

Kuşların çekemediği durumlar :emrah:

Ekli dosyalar

• E8lhofiWYAIouxG.webp
    E8lhofiWYAIouxG.webp
    110,6 KB · Görüntüleme: 132
  • E8lhpA1XoAMDPkZ.webp
    E8lhpA1XoAMDPkZ.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 121
Hocanın şu hava olayına fazla takılması hiç hoşuma gitmedi.
Diğer takımda bizim sahaya geldiğinde tam tersi buz gibi yerden bir anda sıcak yere geldi. Ama ben antrenörlerinden böyle bir şey duymadım.
Böyle bir bahaneyi kabul etmiyorum.
Turu geçeceğimiz konusunda şüphem yok ama hocanın böyle komik şeylerden bahsetmemesi lazım. Yarın öbür gün bu konulardan gerçekten şikayet etmesi gereken durumlarda gerçekçiliğini ve inandırıcılığını kaybedebilir.

Futbola geç başlayanlardan Grafite vardı bunun gibi gerçi o iyice geç başlamıştı Scarpa yerel bir yıldız Brezilya da takımının melodan sonraki kaptanı aynı zamanda

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Malum sitede 3,5 milyon yazıyor değeri bu paraya verirler mi? Birde klasik 10 numara, kanatta çok oynamıyormuş. Bize aslında kanat tabanlı bir 10 lazım değil mi Cicaldau'dan sonra.

FM Scout sayfasin‘da

Yeni Transfer Updates , Yeni Wonderkids, Data Updates, Staff Updates öyle yani yama isleri.

Musfata Cengiz Baskan olarak gösteriliyor onu felan degistirmis birde yeni Transferleri Update yaptik.
profil update mi takım change mi

FM Scout sayfasin‘da

Beknaz, Hamza, Eren, Mahmut gibi gencler oyuna aktarilabilirse super olur.

Malum sitede 3,5 milyon yazıyor değeri bu paraya verirler mi? Birde klasik 10 numara, kanatta çok oynamıyormuş. Bize aslında kanat tabanlı bir 10 lazım değil mi Cicaldau'dan sonra.
Bize 10 numara tabanlı kanat oyuncusu lazım tam tersine prime feghouli gibi 3.5 a tek ayağını vermezler 6-7 milyon arası verirsek anca gelir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben biraz araştırdım, Fluminense’de kanat oynuyormuş. O bölgeye yabancı değil gibi. Bu tarz bir oyuncu alırsak oyunu iyi kurgulamak lazım. Mesela half spaceleri daha da fazla kullanmalıyız. Gedson ve Boey burada büyük önem taşıyor. Oyunu doğru kurguladıktan sonra yıldız bir transfer olur gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt