- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
ben açsam nasıl olur ahbart

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben açsam nasıl olur ahbart

mahmout varken boeyi almamızı anlamadım u19da erenlen birlikte ışık veren 2 topçudan biri idi mahmood
Oldu bile su anda ilk 11 denemiş sanırım forvette de diagne sanırım.hoş olmaz
Ucuz genç ve fransa liginde oynadığı icin alındı sanırım ama mahmutun kasımpaşa performansını mahmutinho isimli bir brezilyalı verse ağzımızın suyu akardımahmout varken boeyi almamızı anlamadım u19da erenlen birlikte ışık veren 2 topçudan biri idi mahmood
Muthis.Oldu bile su anda ilk 11 denemiş sanırım forvette de diagne sanırım.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mutluluk hormonu salgiliyor.Allah aşkına bu like botu neyin nesi ya
Ucuz genç ve fransa liginde oynadığı icin alındı sanırım ama mahmutun kasımpaşa performansını mahmutinho isimli bir brezilyalı verse ağzımızın suyu akardı
Bu tempolu takima Serinin ismi gecmesi bile hayal kirikligi bize daha yaratici ve tempolu isimler lazim.Gedson gibi genc ortasaha izledi bu gozler Seri Seri diye dolasan adamlar var.Gedson top caliyordu asist yapiyordu calim atiyordu.Tam bakmadim ama Gedson yarim sezonda Seriden daha fazla asist yapmistir.Lutfen Serinin adi bizle gecmesin.Attan inip esege binmeyelim.Seri’yi anlayacak 3-4 tane futbolcumuz olsaydı başka birşeyler konuşuyor olurduk. Neyse giden gitmiş. Şimdi Gedson,Halil ve Morutan zamanı.
Aksam frikikleri PvA kullanmalı kendisinin bu özelliği var
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayirli olsun iyi yenge
Öyle bir şey ki aslında çok kötü kullanmıyor ama kendi kendime şu cümleyi kuruyorum; ''Galatasaray'ın duran toplarını kullanan oyuncu Ömer Bayram'' olmuyor yani, garip duruyor.