- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
Insaaaalah olur. Ama eger 1-2 hafta daha teklif almazlarsa, veya gedson sadece bizi isterse 8-10 olacak gibi5er 5er ödeyelim işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insaaaalah olur. Ama eger 1-2 hafta daha teklif almazlarsa, veya gedson sadece bizi isterse 8-10 olacak gibi5er 5er ödeyelim işte
Diğer transferlerde verilen rakamları bilmesem bu rakamlara da umutlu olmazdım ama bu takıma yapılacak en net takviye Gedson olacağı için bu paraları her türlü verip alacağız inşallah.Insaaaalah olur. Ama eger 1-2 hafta daha teklif almazlarsa, veya gedson sadece bizi isterse 8-10 olacak gibi
Reis elvada falan olmaz.tek yol gözüküyor. Muslera'ya elveda demek
10M , 4 taksite baglarsak okdur gözümde.Diğer transferlerde verilen rakamları bilmesem bu rakamlara da umutlu olmazdım ama bu takıma yapılacak en net takviye Gedson olacağı için bu paraları her türlü verip alacağız inşallah.
Satmak istedikleri sürece formül bulunur ben umutluyum son gelişmelerden sonra. Takımı komple yeniliyoruz hem de taksitle ödeme yapıyoruz daha güzel olamaz bence.10M , 4 taksite baglarsak okdur gözümde.
3,33 cicaldau
3,5 Gedson
2,75 Nelsson
bonservis+ maas ile yillik bu olur. Berkan bilmiyorum taksit var mi. Aslinda fazla bu bonservisler bizim icin ama Oyuncu tercihleri iyi+ maaslar düsük
Bence 12 milyondan daha dusuk bir fiyata ayarlayabiliriz. sonucta kadroya giremiyor. baska klupten teklif gelmezse ve tutarlarsa bir yil yedek kalmis topcu iyice degerini kaybederGedson'u 12 Milyon gibi bir bonservisle alalım kesinlikle değer, Gedson'dan zarar etme şansımız çok düşük en gözden düşmüş halini almaya çalışıyoruz şuan Avrupa arenasında bizimle 3-5 maç oynasa piyasası 20'ye çıkar.
Baska herhangi bir klupten 10m euro bile teklif gelmez kendini kanitlamamis oyuncu.Bence 12 milyondan daha dusuk bir fiyata ayarlayabiliriz. sonucta kadroya giremiyor. baska klupten teklif gelmezse ve tutarlarsa bir yil yedek kalmis topcu iyice degerini kaybeder
Belki 9 milyona falan firsat transferine donusturebilirz.
Oyuncu bizden başka bir yerde kendini gösterse zaten 35 Milyondu renktaş o yüzden.Biz harici oyuncu kendini nerede goster mişki 15 isteniyor boyleyse gelmesin zaten.
oyuncu tutmazsa bile düsük maas sayesinde asiri zarar yapmazsin. En güzel örnekler bruma+ telles. Hic zarar yapmadinSatmak istedikleri sürece formül bulunur ben umutluyum son gelişmelerden sonra. Takımı komple yeniliyoruz hem de taksitle ödeme yapıyoruz daha güzel olamaz bence.