Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insaaaalah olur. Ama eger 1-2 hafta daha teklif almazlarsa, veya gedson sadece bizi isterse 8-10 olacak gibi
Diğer transferlerde verilen rakamları bilmesem bu rakamlara da umutlu olmazdım ama bu takıma yapılacak en net takviye Gedson olacağı için bu paraları her türlü verip alacağız inşallah.

tek yol gözüküyor. Muslera'ya elveda demek
Reis elvada falan olmaz.
Muslerada oynar yerli kalecide oynar.
Bizim hedefimiz nedir.Her kulvarda başarı değil mi..O zaman yedek kalecimizde iyiyi geçtim en kötü ortalama bir kaleci olmalıdır.Ligde ve avrupada duruma göre bu iki isim değerlendirilir.Tekrar söylüyorum yerli kaleci ve oyuncu almazsak başımız çok ağrıyacak.

Yetersizliği tescilli fatih,çipe gibi adamları hala kadroda tutmak kepazelikdir.Fatih terimin basit hataları artık kabak tadı vermeye başladı.

Diğer transferlerde verilen rakamları bilmesem bu rakamlara da umutlu olmazdım ama bu takıma yapılacak en net takviye Gedson olacağı için bu paraları her türlü verip alacağız inşallah.
10M , 4 taksite baglarsak okdur gözümde.

3,33 cicaldau
3,5 Gedson
2,75 Nelsson

bonservis+ maas ile yillik bu olur. Berkan bilmiyorum taksit var mi. Aslinda fazla bu bonservisler bizim icin ama Oyuncu tercihleri iyi+ maaslar düsük

Gedson'u 12 Milyon gibi bir bonservisle alalım kesinlikle değer, Gedson'dan zarar etme şansımız çok düşük en gözden düşmüş halini almaya çalışıyoruz şuan Avrupa arenasında bizimle 3-5 maç oynasa piyasası 20'ye çıkar.

10M , 4 taksite baglarsak okdur gözümde.

3,33 cicaldau
3,5 Gedson
2,75 Nelsson

bonservis+ maas ile yillik bu olur. Berkan bilmiyorum taksit var mi. Aslinda fazla bu bonservisler bizim icin ama Oyuncu tercihleri iyi+ maaslar düsük
Satmak istedikleri sürece formül bulunur ben umutluyum son gelişmelerden sonra. Takımı komple yeniliyoruz hem de taksitle ödeme yapıyoruz daha güzel olamaz bence.

Gedson'u 12 Milyon gibi bir bonservisle alalım kesinlikle değer, Gedson'dan zarar etme şansımız çok düşük en gözden düşmüş halini almaya çalışıyoruz şuan Avrupa arenasında bizimle 3-5 maç oynasa piyasası 20'ye çıkar.
Bence 12 milyondan daha dusuk bir fiyata ayarlayabiliriz. sonucta kadroya giremiyor. baska klupten teklif gelmezse ve tutarlarsa bir yil yedek kalmis topcu iyice degerini kaybeder

Belki 9 milyona falan firsat transferine donusturebilirz.

Bence 12 milyondan daha dusuk bir fiyata ayarlayabiliriz. sonucta kadroya giremiyor. baska klupten teklif gelmezse ve tutarlarsa bir yil yedek kalmis topcu iyice degerini kaybeder

Belki 9 milyona falan firsat transferine donusturebilirz.
Baska herhangi bir klupten 10m euro bile teklif gelmez kendini kanitlamamis oyuncu.

Keşke Cicaldau ve Nellson yerine parayı direk ilk Gedson'a gömseydik çocuk takımı tek başına 1 kişi fazla oynattı resmen geçen sezonun son dönemeçlerinde tam da ihtiyacımız olan okeyde ki ara taşı gibi halbuki .

Taylan-Berkan-Gedson kurup orta alanı o şekilde dizayn edecektik hoca şimdi Cicaldau'ya yer arayacak falan üstüne yabancı sınırı Taylan-Berkan'ı da kesemez bakalım plansız işler gibi yine.

Satmak istedikleri sürece formül bulunur ben umutluyum son gelişmelerden sonra. Takımı komple yeniliyoruz hem de taksitle ödeme yapıyoruz daha güzel olamaz bence.
oyuncu tutmazsa bile düsük maas sayesinde asiri zarar yapmazsin. En güzel örnekler bruma+ telles. Hic zarar yapmadin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt