Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.081
- 102.200
- 5.238
he büllük. seversinbüllük mü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
he büllük. seversinbüllük mü?
Patlayacaklar, biz de böyle yaptık 2 sene önce noldu şimdi ?bjk ucl kozunu çok iyi kullanıyor
Çok doğru ve bilinen bir şey bu. Amele pazarından amele seçerken bile, seçilen amele postabaşına avanta verir. :/Bizim yönetimlerin kendi kulübünde 200 bin euro alan adamlara 1.5 milyon euro teklif etmesini neye bağlıyorsun? Komisyon falan mevzuu olabilir mi zira çok saçma bir durum. Atıyorum Bosna liginde forma giyen x oyuncu "1.5 milyondan aşağı gelmem Bosna liginde 50 bin euroya forma giyerim" demeye devam edebilir mi, şimdi sen söyleyince aklıma geldi yine sinirlendim bu saçmalığa.
Atakani bursalı oldugum için maçlarını izledim refleksleri sağlam, altay ankaragücünde nasılsa öyle düşünün. Potansiyelli çalışırsa ondan sağlam kaleci olur, yaşı çok gençHalil, Gedson bonservisli olacak gibi. Bunlar dışında bir sağ kanat ve kaleci olur sanırım. Kaleci Atakan Dadakdeniz olabilir bonservisi elinde ama galiba çok iyi bir kaleci değil gibi yoksa şimdiye bir kulüp bulurdu.
Yetistirme bedeli varmıs,tamamen ucretsiz degil yani,aksine iyi kaleci diyorlar,hatta bence alacagiz bu cocugu,yani tahminim o yonde..Halil, Gedson bonservisli olacak gibi. Bunlar dışında bir sağ kanat ve kaleci olur sanırım. Kaleci Atakan Dadakdeniz olabilir bonservisi elinde ama galiba çok iyi bir kaleci değil gibi yoksa şimdiye bir kulüp bulurdu.
Türkiye Ligi'nde o ofansif yapı ile iş yapma ihtimalleri var (bu dediğim yanlış anlaşılmasın, öyle kesin şampiyon olurlar falan demiyorum, sadece yarışın içinde olurlar) özelikle teixeira biraz oynarsa, ghezzal ile beraber çok kilit açarlar.Patlayacaklar, biz de böyle yaptık 2 sene önce noldu şimdi ?
takım ismi söylememişBjk digeri?
lille falandır belkiBjk digeri?
Bjk falan değildir ya. Vardır illa ki talibi. Avrupa takımlarından falan. Bizimkiler bastirsin parayı alsın çocuğu ya çok önemli bir oyuncu bizim için.Bjk digeri?
Sayın Aytaç Kara'da varbizde taylan-berkan-cica-emre kilinc- muhtemelen gedson da gelcek .3 pozisyonluk yere 5 alternatifimiz oluyor.
fatih terime göre babel çok büyük topçu ben bunu anladım. bir türlü vazgeçemiyorBabel'de en az Falcao ve Feghouli kadar acilen dehlenmesi gereken oyuncuların başında geliyor.
Hiç haber de çıkmadı galiba.
Sanmam. Renato galiba kaliyor+ hsvdan 8mio ya os aldilarlille falandır belki