Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yönetimlerin kendi kulübünde 200 bin euro alan adamlara 1.5 milyon euro teklif etmesini neye bağlıyorsun? Komisyon falan mevzuu olabilir mi zira çok saçma bir durum. Atıyorum Bosna liginde forma giyen x oyuncu "1.5 milyondan aşağı gelmem Bosna liginde 50 bin euroya forma giyerim" demeye devam edebilir mi, şimdi sen söyleyince aklıma geldi yine sinirlendim bu saçmalığa.
Çok doğru ve bilinen bir şey bu. Amele pazarından amele seçerken bile, seçilen amele postabaşına avanta verir. :/

Ocampo nun sözlesmesi aralikta degil, 3 sene sonra bitiyormus

Halil, Gedson bonservisli olacak gibi. Bunlar dışında bir sağ kanat ve kaleci olur sanırım. Kaleci Atakan Dadakdeniz olabilir bonservisi elinde ama galiba çok iyi bir kaleci değil gibi yoksa şimdiye bir kulüp bulurdu.
Atakani bursalı oldugum için maçlarını izledim refleksleri sağlam, altay ankaragücünde nasılsa öyle düşünün. Potansiyelli çalışırsa ondan sağlam kaleci olur, yaşı çok genç

Halil, Gedson bonservisli olacak gibi. Bunlar dışında bir sağ kanat ve kaleci olur sanırım. Kaleci Atakan Dadakdeniz olabilir bonservisi elinde ama galiba çok iyi bir kaleci değil gibi yoksa şimdiye bir kulüp bulurdu.
Yetistirme bedeli varmıs,tamamen ucretsiz degil yani,aksine iyi kaleci diyorlar,hatta bence alacagiz bu cocugu,yani tahminim o yonde..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Patlayacaklar, biz de böyle yaptık 2 sene önce noldu şimdi ?
Türkiye Ligi'nde o ofansif yapı ile iş yapma ihtimalleri var (bu dediğim yanlış anlaşılmasın, öyle kesin şampiyon olurlar falan demiyorum, sadece yarışın içinde olurlar) özelikle teixeira biraz oynarsa, ghezzal ile beraber çok kilit açarlar.

Amaaaaa derbilerde, sıkı Anadolu deplasmanlarinda ve özellikle de Cl'de.

Yani ön taraf teixeira, ghezzal, batshuai, nkodou, larin falan ama, hiçbirinin savunma özelliği yok. Orta saha 40 yaşında atiba ve josef'e kalmış.

Bildiğin bizim lincoln, baros, kewell, keita, arda, dos santos, jo'lu kadro. Orta saha ve defans patatesti.

Bilgi Üniversitesi’nde spor yöneticiliği okuyan forum üyemiz varsa,yönetime GSC li stajyer sokma vaktimiz gelmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt