Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol tarihinde Messi mi daha büyük futbolcudur Ronaldinho mu Messi daha basarılı olmustur ama Ronaldinho nun daha yetenekli oldugu gercegini degistirmez Lincoln örnegide önemli bir potansiyeldi cok daha fazlasını dünya futboluna verebilirdi Ronaldinho farklı bir oyuncuydu ama Diegoymus Rafael Van der Vart mıs bunları cebinden cıkarırdı ancak yetenegıne ıhanet eden bir oyuncu olarak tarihte yerini almıstır.
Yetenekten anladigimiz ne top cambazligi mi?

Yetenekten anladigimiz ne top cambazligi mi?
sizce top cambazlıgı mı Ronaldinho 145 maca cıkmıs Barca formasıyla 120 gol asist yapmıs ama devamlılık yok Messi calısmıs devamlılık saglamıs Lincoln 43 maca cıkmıs bizle 32 gol asist etki etmis ama devamlılık yok calısma yok yetenek bu top sektirisinden bahsetmemisiz Ronaldinho Messi den daha yetenekli bir futbolcuydu.

yetenek derken ne yeteneği.. top sürmemi, çalımmı, şut mu pozisyonuna göre zibilyon tane yetenek var.. Hagi maç çeviren bir adamdı. Yeri geldiğinde direk 3 puandı. turdu. şampiyonluktu.

Bjk aboubakarin yerini dolduramayacak. Ghezzal falan tamam da gecen yil bu adam oynamayi biraktiktan sonra cok az mac kazandilar kazandiklari da ite kaka. Hem oynayip hem oynatan acayip bi herifti. Ayrica yerli sorunlari da var
Aboubakar konusuna katılıyorum. Gerçekten yeri dolmayacak bir herif. Batshuayi de son 2 yılda toplasan 1600 küsür dakika oynamış. Ben ne oynadığı kadar ne kadar oynadığına da bakıyorum. Bir taraftan bakınca böyle bir taraftan bakınca da Ghezzal da aynı bunun gibi son yıllarda hiç süre almayan bir adamken geçen sene kariyer sezonunu yaşadı. Dediğin gibi Aboubakar'ın etkisi çoktu bunda. Ama genel olarak bakarsan bayağı ekstra adamlar aldılar.

Bir de yazdığıma ek olarak sakatlık sorununu da her zaman düşünmek gerek. Bu kadar çok maç oynayan adamların çekme, zorlama yaşama ihtimalleri fazla. Orada da dezavantajları var ama bu her takım için geçerli.

Lincoln saf yetenek bakımından Hagi'den bile öndedir belki. Ha kalan yönlerde onda biri etmez Hagi'nin orası ayrı. Ronaldinho potansiyeli olan bir adamdı. İstikrarsız ve narin bir herif olmasa çok farklı yerlerde olurdu ki Schalke'de oynarken Real Madrid'in falan istediği , takip ettiği söyleniyordu.
Saf yetenek kategorisine hangi ozellikler giriyo merak ettim ama futbol ile alakali olmadiklari kesin. Hagi tek basina takimdi. Lincoln, Hagi’nin sag ayagi ile yaptiklarini dahi yapabilecek capta bi oyuncu olmadi hic.

Katılıyorum..Artı defans bölgesine kalede dahil kim olur bilmiyorum ama yerli alternatif şart.O iki mevki gelsede bunlar olmazsa gene eksik kalırız.

Şu medyadaki Galatasaray düşmanlarını gördükce deliriyorum.Böyle adam çok fazla var.Rakipler zaten şerefsiz.

yönetim,hoca Allah rızası için şu takıma kapalı kutu değil fark yaratacak oyuncular alın..
Gedson ve sağ kanat haricinde bir tane daha rakibin içinden geçecek fark yaratacak bir adam daha alınsın.Sağ tarafa alınacak adam tarz olarak anladığım kadarıyla hızlı olmayacak.Daha çok kerem tarzı olacak.
Bu yüzden bize hızlı bir kanat şart.

Berkan taylan orta sahası kuruluyor.Defansif olarak sertlik anlamında yetersşz kalıyoruz.Orayada gedson haricinde iyi bir defansif oyuncu lazım..yabancı sınırınıda düşününce offf diyorum.

Allah rızası içiin şu fbjk ve Galatasaray düşmanlarını sevindirmeyelim.Ona göre kadro kuralım.Geçen senelerde göz göre göre verdik şampiyonluğu şimdi vermeyelim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gedson ayarında açık oyuncusu lazım.

sizce top cambazlıgı mı Ronaldinho 145 maca cıkmıs Barca formasıyla 120 gol asist yapmıs ama devamlılık yok Messi calısmıs devamlılık saglamıs Lincoln 43 maca cıkmıs bizle 32 gol asist etki etmis ama devamlılık yok calısma yok yetenek bu top sektirisinden bahsetmemisiz Ronaldinho Messi den daha yetenekli bir futbolcuydu.
Yok Ronaldinho super topcu ona laf yok da hareketle adam gecilince mi daha yetenekli olunuyor. Messi cok daha rahat adam gecebiliyor mesela. Yetenek goreceli bir sey

Feghden sag kanat olmaz bunda hemfikiriz sanirim.

E gedsonun da gelecegini dusunursek orta sahada da sansi kalmiyor.

Kadrodisi birakmak gayet mantikli dunya kupasi var sonuncu olacak muhtemelen kendisi icin orda oynamak ister. Gerci istemeye de bilir kendisinin karakteri oldukca zayif

Onumuzdeki iki senenin sampiyonluk favorisi net besiktastir neden mi ?

Kurduklari kadro bizim belhanda gomis li kadro gibi kisa vade basari icin kuruluyor ve iyi kuruluyor transferleri isi bilen biri yapiyor tepelerinde iyi bir teknik direktor var hakemlerde destek oluyor bu sartlar altinda CL maclarinda cok yipranmadan cikarlarsa

Ghezal Vida Josef uclusunu sakatliksiz tum sezon sahada tutarlarsa cok rahat sampiyon olurlar ama o 2 seneden sonra Cebi gidiyor sergende gidecek cebi ve sergen istedigini almis olacak sonrasi ?

Iste orasi yok essek gibi kontratlar 35 yaz uzeri essekler ve satacak tek topcu olmamasi tanidik geldimi ? Belhanda Feghouli gibi

Biz o riski aldik 2 sene sampiyon olduk CL gelirlerini aldik bir sekilde bu cendereden ciktik peki bunlar 2 sene diyelim ki sampiyon oldu 2 elemeyide gecip guruplara kalamazsa Gecmis olun Klubun kapisina kepenk cekilir

Şampiyon olurlarmı olmazlar mı bilmiyorum ama oyunculara bizim verdiğimiz gibi paralar ve uzun süreli sözleşmeler vermiyorlar diye biliyorum.

Bjk son senelerde çapına göre çok iyi transferler yapıyor.Bjk bu oyuncu tercihleri yerine faklı bir planlama yapmış olsa başarısız olma durumu daha fazlaydı.Bunlarda bizim gibi çok fazla bonservisili oyuncu alacak çap yok.Kendileri için en mantıklı olanı yapıyorlar.

Kim ne derse desin iş bizde bitiyor.Bizim başımızdakiler doğru kadroyu kursun Galatasarayın hakkettiği oyuncuları alsın bunlar ne yaparsa yapsın sonuç değişmez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galasarayda oynayabilecek türk oyunculari.

alparslan öztürk - oynatilamaz
Yunus Akgün - oynatilmali oynatilmaz
Emre kilinc - oynayabillir ama yedek
Taylan - oynar
Berkan - oynar
Kerem - oynar

Taylan kerem veya berkanin yoklugunda problem cikar her defasinda türk oyuncu alinmali.

bana kalirsa orkun kökcu, bünyamin balci, abdulkadir ömür, enis destan, gökdeniz bayraktar, erkan eybil ama yeni transfer oldu, kaleyede dogan alemdar bu isimler üzerinde durulmali dogan alemdar alinmasi gerek orkun cok zor bünyamin sag bekde türk olmasi icin gökdeniz abdulkadir cok önemli degil yunus var oynatillirsa yunusdan patlama bekliyorum sans verilirse, enis destan erkan eybil iyi oyuncular enisdende oatlama bekliyorum büyük takima giderse

Cicaldau oynasa da izlesek. Elalem futbolcu mu izleyecek yoksa elimize mi aldık görsek.
kalitesini kanıtlayacaktır ama ilk maçını oynayacak ve cicaldau gibi oyuncular takım oyununa alışması lazım.bütün oyuncuları tanıması lazım ezberlemesi lazım yani.haa duran topta şutlarda buna ihtiyacı olmayacak eğer antremanlarda takımla duran top organizasyonu çalışmışssa hiç sıkıntı çekeceğini sanmıyorum,çalışılmamışssa bile yinede etkili orta yapacaktır ALLAHın izniyle.

ama ara pas ince paslar oyun yönlendirme hangi oyuncu tam olarak oyun karakteri nedir nerde durur topu istediği yer neresidir bunları ezberlemesi için enaz 7 maç felan oynamalı takımla.

Yok Ronaldinho super topcu ona laf yok da hareketle adam gecilince mi daha yetenekli olunuyor. Messi cok daha rahat adam gecebiliyor mesela. Yetenek goreceli bir sey
Futbol bir show dostum tüm dünyaya futbolu sevdirecek sekilde oynardı Ronaldinho onun yaptıklarını yapan bir futbolcu ben daha görmedim.Messi her zaman büyük futbolcudur ama ne yapacagını bilirsin Ronaldinho nun benim gözümde sınırı yoktur ama dersenki gelmis gecmis en büyük futbolcular sıralaması yap Messi Ronaldinho nun önündedir bunun da nedeni calısmıs sürdürülebilir basarı elde etmis Ronaldinho 2002-2006 da uzaya cıkıp geri indi.

cicaldau skills izledim az önce gol yollarında ve asistlerde baya iyi ama biraz ağır oluşu gözüme çarptı sanki bir de topuk pası atmayı çok seviyor sanırım imza hareketi gibi bir şey olmalı
evet çok garip topuk ile asistleri var. Umarım aynıları bol bol izleriz

Galasarayda oynayabilecek türk oyunculari.

alparslan öztürk - oynatilamaz
Yunus Akgün - oynatilmali oynatilmaz
Emre kilinc - oynayabillir ama yedek
Taylan - oynar
Berkan - oynar
Kerem - oynar

Taylan kerem veya berkanin yoklugunda problem cikar her defasinda türk oyuncu alinmali.

bana kalirsa orkun kökcu, bünyamin balci, abdulkadir ömür, enis destan, gökdeniz bayraktar, erkan eybil ama yeni transfer oldu, kaleyede dogan alemdar bu isimler üzerinde durulmali dogan alemdar alinmasi gerek orkun cok zor bünyamin sag bekde türk olmasi icin gökdeniz abdulkadir cok önemli degil yunus var oynatillirsa yunusdan patlama bekliyorum sans verilirse, enis destan erkan eybil iyi oyuncular enisdende oatlama bekliyorum büyük takima giderse
Arda turan emre akbaba ömer bayram var fatih terimin evlatlari 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt