Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.206
- 60.013
- 3.473
Hadi git salon futbolu izle ordakiler daha yeteneklihe göreceli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi git salon futbolu izle ordakiler daha yeteneklihe göreceli
Evet overiz sonucta Galatasarayliyiz iyi oldugu halde kotu demek rakip taraftarin işi iyi oynasin ovelim.Eğer Muslera 3 maç sonra harika performans sergilemeye başlarsa, muslerayı boklayanlar övmeye başlarmı kendisini
Emre akbaba oynasa keske raziyimArda turan emre akbaba ömer bayram var fatih terimin evlatlari![]()
iki gram nöronların ile bana laf sokmaya kalkma ben sizin konuştuğunuz konudan bağımsız diye ilk cümlemde söyledim. Tek takıldığım nokta ''Yetenek göreceli'' demen ve bunu öyle olmadığını söyledim. Ben gidip salon futbolu izleyeceğim şimdi, sen de git okuduğunu anlamak için biraz pratik yap.Hadi git salon futbolu izle ordakiler daha yetenekli
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen Muslera'yı sevmiyor musun yoksa?Evet overiz sonucta Galatasarayliyiz iyi oldugu halde kotu demek rakip taraftarin işi iyi oynasin ovelim.
Sneijder beyni ile oynadigi icim 1-0 ondeydi her zaman ama yetenek farkli simdiki fytbolcular 2 metre onune pas atamiyor Lincoln no look yaparak araya top atiyorduLincoln Snejder den de Keitadan da daha yeteneliydi Sut atmak yetenek dıyorsan farklı Keita güclüydü Lincoln futbolu ipleseydi cok farklı yerlerde olurdu Sneijder den daha iyi ara pas atardı ondan yüzde yüz eminim daha teknikdi kabul edersıniz etmezsiniz yetenek konusuyoruz.
Bana gore goreceli kardesim sen kimsin sana gore fikrimi degistiricem. Kimine gore 70 metre nokta pas atmak yetenektir kimine gore hareketle calim atmak, kimine gore 2 kisinin arasindan vucut calimiyla gecmek. Uza hadiiki gram nöronların ile bana laf sokmaya kalkma ben sizin konuştuğunuz konudan bağımsız diye ilk cümlemde söyledim. Tek takıldığım nokta ''Yetenek göreceli'' demen ve bunu öyle olmadığını söyledim. Ben gidip salon futbolu izleyeceğim şimdi, sen de git okuduğunu anlamak için biraz pratik yap.
Muslera cok iyi kaleci. Ne zaman tafferel gitse formsuzlasiyor kaleci antrönörümü kötü anlamadimki getirin hasan sasi davalayi taraffareliSen Muslera'yı sevmiyor musun yoksa?
Seviyorum ama son maclarda bizi yaktigini gercigini degistirmez.En azindan psvden o kadar cok fark yemezdik ilk mac .Sen Muslera'yı sevmiyor musun yoksa?
floryadab. elmas dransferler nerede
senin gibilere kalsa zaten dünya yuvarlak. Alıntılama bir daha.Bana gore goreceli kardesim sen kimsin sana gore fikrimi degistiricem. Kimine gore 70 metre nokta pas atmak yetenektir kimine gore hareketle calim atmak, kimine gore 2 kisinin arasindan vucut calimiyla gecmek. Uza hadi