Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi git salon futbolu izle ordakiler daha yetenekli
iki gram nöronların ile bana laf sokmaya kalkma ben sizin konuştuğunuz konudan bağımsız diye ilk cümlemde söyledim. Tek takıldığım nokta ''Yetenek göreceli'' demen ve bunu öyle olmadığını söyledim. Ben gidip salon futbolu izleyeceğim şimdi, sen de git okuduğunu anlamak için biraz pratik yap.

Lincoln Snejder den de Keitadan da daha yeteneliydi Sut atmak yetenek dıyorsan farklı Keita güclüydü Lincoln futbolu ipleseydi cok farklı yerlerde olurdu Sneijder den daha iyi ara pas atardı ondan yüzde yüz eminim daha teknikdi kabul edersıniz etmezsiniz yetenek konusuyoruz.
Sneijder beyni ile oynadigi icim 1-0 ondeydi her zaman ama yetenek farkli simdiki fytbolcular 2 metre onune pas atamiyor Lincoln no look yaparak araya top atiyordu

iki gram nöronların ile bana laf sokmaya kalkma ben sizin konuştuğunuz konudan bağımsız diye ilk cümlemde söyledim. Tek takıldığım nokta ''Yetenek göreceli'' demen ve bunu öyle olmadığını söyledim. Ben gidip salon futbolu izleyeceğim şimdi, sen de git okuduğunu anlamak için biraz pratik yap.
Bana gore goreceli kardesim sen kimsin sana gore fikrimi degistiricem. Kimine gore 70 metre nokta pas atmak yetenektir kimine gore hareketle calim atmak, kimine gore 2 kisinin arasindan vucut calimiyla gecmek. Uza hadi

Ya şu oyuncu kıyaslamayı bırakın arkadaş 40 senedir orta yol bulunduğunu görmedim. Senin futbol anlayışın oyuncudan beklentin kimseye uymaya bilir neden insanlarını kendi beklentilerinize inandırmaya ikna etmeye çalıyorsunuz arkadaş? Ben bu tartışmaların ortak bir noktaya geldiğini hiç duymadım.

Bana gore goreceli kardesim sen kimsin sana gore fikrimi degistiricem. Kimine gore 70 metre nokta pas atmak yetenektir kimine gore hareketle calim atmak, kimine gore 2 kisinin arasindan vucut calimiyla gecmek. Uza hadi
senin gibilere kalsa zaten dünya yuvarlak. Alıntılama bir daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt