Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.740
- 43.653
- 3.888
Husnu kufur mu istiyon?
Etsene lan zirzop salça olan sensin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Husnu kufur mu istiyon?
Adamlar o hatalardan sonra kasmadı be Semih. Muslera 5-1 e yol açtı ama 1-1 bitmezdi o maç.Yaw aga psv kotu biz iyiydik demedim ac bak adamlarin attigi gollere 5-1 biten macta Hatasiz tek gol Gotzenin koseye biraktigi top diğerleri hep kalecinin yaptigi hatalar.
lincoln'e şu yaşlarımda maruz kalsam götüme dövmesini bile yaptırırdım2006 Dünya Kupası'ndan beri düzenli Bundesliga izliyorum yıllardır , Lincoln'ü benden fazla takip etmiş az insan vardır burada. O yüzden tavanını iyi biliyorum. O tavana yılda 3-5 kez çıkması yeteneğinin seviyesini değiştirmiyor. Kaldı ki Ronaldinho kadar iyi futbolcu demiyoruz zaten. Topla arasındaki ilişki ve yeteneği neredeyse aynı seviyede diyorum. Onun yapabildiği acayip işleri bir Lincoln'de gördüm çünkü. Bi gidin işinize demekle olmuyor bu işler.
Daha ne olacak garanti cl geliride yok naklen yayindan aldiklari para bizden cok cok az bizimle birebir karsilastirman yanlis zaten besiktas icin muthis yuksek kontratlarTeixeira senelik 2.2 başarı bonuslarıyla 3 milyonu buluyormuş..İmza parası 900 bin euro. Sonuçda imza parasına bonsevis olarak bakabilirsin.
Üsteilik 2+1
Ghezzaalin medyada çıkan haberlere göre üç senelik sabit transfer 2.5 başarı bonusu bir milyon civarı denilyor.
Tabiki resmi rakamları göremiyoruz medyada çıkan rakamlar aşağı yukarı bu..
Ben bizim feg,falcao gibi adamlarla yaşadığımız sorunları bunların yaşayacağını düşünmüyorum.
Sende feg,falcao ve belhandanın kontratlarını incele istersen.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haberde TR basınına göre yazmıyor.
Lincoln'ün kendisi şöyle böyle derdi vb şeyler yerine izlediklerim üzerinden yorum yapıyorum ben , tercih meselesi. Yılllarca bilfiil izlediğim topçuyla ilgili yorum yaparken de icazet almayayım bir zahmet kimseden. Sana veyahut bir başkasına göre abartı gelebilir bu da gayet doğaldır öznel bir yorum yapıyorum sonuçta , bir gidin işinize vs. tepkiler vermek ise hoş değil.
şimdi brentford 3 sezon önce 2m'a almış bu adamı toplam 20 maçı geçmemiş championship kariyeri sürekli kiralmışsın 3 seondur 10 golü geçmemiş gelmiş bir de değer kattım diye böyle fiyatlar istiyorlarsa brentford;Şimdi Halil iyi topçu da, Brentford'un kadroda dahi düşünmediği, maaş yükü olmayan bir oyuncusu. Neden kolaylıkla alamıyoruz acaba bu adamı?
Bence max ederi 3 m EUR. Ne kolay ya 6-7 milyonlar havada uçuşuyor.
Onyekuru bile 5 milyona gitti.
Alintilamadan laf cakmaya calisiyorsun mokarim.Alintila yada muhattap olma bak isine yesin zaralarimiEtsene lan zirzop salça olan sensin
yillik 2 milyona düşsün,cumhur abi yazdiysa doğrudur
yillik 2 milyona düşsün,cumhur abi yazdiysa doğrudur