Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw aga psv kotu biz iyiydik demedim ac bak adamlarin attigi gollere 5-1 biten macta Hatasiz tek gol Gotzenin koseye biraktigi top diğerleri hep kalecinin yaptigi hatalar.
Adamlar o hatalardan sonra kasmadı be Semih. Muslera 5-1 e yol açtı ama 1-1 bitmezdi o maç.

2006 Dünya Kupası'ndan beri düzenli Bundesliga izliyorum yıllardır , Lincoln'ü benden fazla takip etmiş az insan vardır burada. O yüzden tavanını iyi biliyorum. O tavana yılda 3-5 kez çıkması yeteneğinin seviyesini değiştirmiyor. Kaldı ki Ronaldinho kadar iyi futbolcu demiyoruz zaten. Topla arasındaki ilişki ve yeteneği neredeyse aynı seviyede diyorum. Onun yapabildiği acayip işleri bir Lincoln'de gördüm çünkü. Bi gidin işinize demekle olmuyor bu işler.
lincoln'e şu yaşlarımda maruz kalsam götüme dövmesini bile yaptırırdım

Teixeira senelik 2.2 başarı bonuslarıyla 3 milyonu buluyormuş..İmza parası 900 bin euro. Sonuçda imza parasına bonsevis olarak bakabilirsin.
Üsteilik 2+1

Ghezzaalin medyada çıkan haberlere göre üç senelik sabit transfer 2.5 başarı bonusu bir milyon civarı denilyor.

Tabiki resmi rakamları göremiyoruz medyada çıkan rakamlar aşağı yukarı bu..
Ben bizim feg,falcao gibi adamlarla yaşadığımız sorunları bunların yaşayacağını düşünmüyorum.

Sende feg,falcao ve belhandanın kontratlarını incele istersen.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha ne olacak garanti cl geliride yok naklen yayindan aldiklari para bizden cok cok az bizimle birebir karsilastirman yanlis zaten besiktas icin muthis yuksek kontratlar

Lincoln'ün kendisi şöyle böyle derdi vb şeyler yerine izlediklerim üzerinden yorum yapıyorum ben , tercih meselesi. Yılllarca bilfiil izlediğim topçuyla ilgili yorum yaparken de icazet almayayım bir zahmet kimseden. Sana veyahut bir başkasına göre abartı gelebilir bu da gayet doğaldır öznel bir yorum yapıyorum sonuçta , bir gidin işinize vs. tepkiler vermek ise hoş değil.

Son kısimda hak veriyorum renktas

BE anasini satayim ne cok biliyonuz Futbolu be tamma Hagi ile Sneijderin yanina Lincoln'u koymayiz.Sanki Lincoln bunlardan iyi dedik.Bu adamlar her zaman linconden Buyuk topculardi Linconl bunlarin yanina bile yaklasamaz ama.Ben Tvyi acip mac izledigim zaman Lincon bana baska bir zevk veriyordu o adami izlemek cok farkli biseydi bunu anlamak cok mu zor ?

Şimdi Halil iyi topçu da, Brentford'un kadroda dahi düşünmediği, maaş yükü olmayan bir oyuncusu. Neden kolaylıkla alamıyoruz acaba bu adamı?

Bence max ederi 3 m EUR. Ne kolay ya 6-7 milyonlar havada uçuşuyor.

Onyekuru bile 5 milyona gitti.
şimdi brentford 3 sezon önce 2m'a almış bu adamı toplam 20 maçı geçmemiş championship kariyeri sürekli kiralmışsın 3 seondur 10 golü geçmemiş gelmiş bir de değer kattım diye böyle fiyatlar istiyorlarsa brentford;
kurt-barbie_1439718_m.webp

Gedson 2-3 gune biter,bekleyecek bisey kalmadi.benfica şeyine takmiyo iste gedsonu daha ne beklemesi...adamlar clde oynar da ,elenir de gedsonu baglayan bisey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt