Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson Fernandes, 10 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmaya çok yakın." (SPORT TV Portugal)

böyle bişey twitterda biri paylaşmış.forumda paylaşılldı mı hatırlamıyorum.haber gerçek mi onuda bilmiyorum
Paylaşıldı dün. Hatta @Musap Aydinli konusunu bile açtı :erkut:

hazır topçu ve potansiyeli yüksek topçu nedir öğren sonra çöp dersin Gedson a
Sen önce okumayi bir öğren cümledeki mantığı çözümle sonra topçu popcu işine gir benden sana tavsiye. Gedsona çöp demiyorum. Benficanin çöp muamelesi yaptığı yedegine bile almadığı adama yanıyoruz aramizdaki seviye farkından bahsediyorum anlatabildim mi yakartopcu

Kodumun tinercisine bak nasıl algı yapıyor. Sanki Alex gelmese alabileceklerdi verdiği cevaba bak. Sanki Gedson kargalar için bir seçenekti de artık değil, üstelik maliyetli demeye getirmiş.

Alexle Gedson aynı tarz oyuncu sanki aval herif

Sen önce okumayi bir öğren cümledeki mantığı çözümle sonra topçu popcu işine gir benden sana tavsiye. Gedsona çöp demiyorum. Benficanin çöp muamelesi yaptığı yedegine bile almadığı adama yanıyoruz aramizdaki seviye farkından bahsediyorum anlatabildim mi yakartopcu

Acı gerçek benficanin çöpüne yanıp bitiyoruz sonra hocam fark çok açık diyince auw

Bizim copumuz Ömer Bayram adamlarin çöpü Gedson hocam adamların kadroya göre çöp bize göre dünya yıldızı fark böyle oluyor işte
tamam gardaş

Tinercilerin kiçları inanılmaz kalkmış bir avuç taraftarları var zaten ama.bu şekil daha iyi en çok acı çekecekleri sezon olacak öyle kibire böyle tarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt