Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.982
- 3.635
- 603
Forum'dan kuş kokusu geliyor.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman gedson oyuncun olurmuydu?Jorge jesus keşke bizim hocamız olsaydi
Gedson Fernandes, 10 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmaya çok yakın." (SPORT TV Portugal)
böyle bişey twitterda biri paylaşmış.forumda paylaşılldı mı hatırlamıyorum.haber gerçek mi onuda bilmiyorum
Paylaşıldı dün. Hatta @Musap Aydinli konusunu bile açtıGedson Fernandes, 10 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmaya çok yakın." (SPORT TV Portugal)
böyle bişey twitterda biri paylaşmış.forumda paylaşılldı mı hatırlamıyorum.haber gerçek mi onuda bilmiyorum
Sen önce okumayi bir öğren cümledeki mantığı çözümle sonra topçu popcu işine gir benden sana tavsiye. Gedsona çöp demiyorum. Benficanin çöp muamelesi yaptığı yedegine bile almadığı adama yanıyoruz aramizdaki seviye farkından bahsediyorum anlatabildim mi yakartopcuhazır topçu ve potansiyeli yüksek topçu nedir öğren sonra çöp dersin Gedson a
Adamın elinde bir sürü opsiyon var Ona sıra gelmiyorduro zaman gedson oyuncun olurmuydu?
offfff3 kuş diyelim rtaş
Bundan bahsediyorum bende işte ama seviye çok düşük arkadaslarinYa Benfica oynatmadığı adamdan 10 milyon kazanacak, fazla uzatmazlar işi artık.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kodumun tinercisine bak nasıl algı yapıyor. Sanki Alex gelmese alabileceklerdi verdiği cevaba bak. Sanki Gedson kargalar için bir seçenekti de artık değil, üstelik maliyetli demeye getirmiş.
Gedsonda şut özelligi yok malesef.Kanatta almadik kim çekecek şut.
Ne diyor?![]()
gurrpegi
rerererarara.net
Sen önce okumayi bir öğren cümledeki mantığı çözümle sonra topçu popcu işine gir benden sana tavsiye. Gedsona çöp demiyorum. Benficanin çöp muamelesi yaptığı yedegine bile almadığı adama yanıyoruz aramizdaki seviye farkından bahsediyorum anlatabildim mi yakartopcu
Acı gerçek benficanin çöpüne yanıp bitiyoruz sonra hocam fark çok açık diyince auw
tamam gardaşBizim copumuz Ömer Bayram adamlarin çöpü Gedson hocam adamların kadroya göre çöp bize göre dünya yıldızı fark böyle oluyor işte