Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de bu herif övülüp duruyor burada.
Koreli sanki bedavaymış, Nelson ise kazıkmış gibi algı yapıyorlar. 5 yılda neredeyse Nelson'la aynı paraya gelmiş oluyor ama bir kişi bile yazmamış. İkisinin maaş farkı beş yılda 6 milyon Euro ediyor.

Tabi amine adli listemizde değil toulouse 10 falan istiyormuş galiba ama bu kadroyu bir arada görmek isterdim. Yerli 3 kriterini de karşılıyor. Kerem ile Adli 3lünün önünde gezgin serbest oynayacak.

Muslera
Boey-Nelsson-Markao-Pva
Gedson-Berkan-Taylan
Kerem-Amine Adli
Mohammed​

Olanı söylüyorum Gedson + 1 kişi daha bağlanır kalan Ocak ayına bırakılır
Işte oyle olursa ana avrat sover herkes.gedsom ,halil cepte ztaen,yerli kaleci da alınacak .on tarafta kaliteli tek adamin yok ne diyosun yahu?bjk nkodou,larin,ghezal,texeira,batsuayi ile oynayacak.5 yabanci saydim sana.daha salih,gokhan tore ve kenan var

Ben sahsen kendi adima sampiyonluk beklemiyorum yeniden takim kurup genc potansiyeli yuksek ama su anda takimi sirtlayamayacak oyuncularla gelecege yatirim yaptik ligte bizden cok cok daha iyi kadroya sahip 3 takim var sansimiz onlarin cok cok kotu oynamasina bagli

Besiktas kadro itibari ile favori gunu kurtariyorlar ama iyi kadro kurdular

Trabzon kesinlikle hucum hatti ile ligi bizde yukarda bitirmeleri kuvvetle muhtemel biz keremle cicaldaunun ayagina bakip forvet kim derken nwakme gervinho hamsik cornelius gibi adamlara sahipler turkiye liginde hucum herseyden onemli

Fenerbahce transfer yapmadi ama kadrosu cok genis kaliteli ayaklari var olaganustu seyler olmazsa ilk 3 e girerler

Biz bu sene ilk 3 e girersek surpriz olur yapilanma genc oyuncular hucum gucu dusunulmeden yapilmis dengesiz bir kadro seneyede eklenecek bir iki kritik hamleyle kafaya oynayabiliriz

Işte oyle olursa ana avrat sover herkes.gedsom ,halil cepte ztaen,yerli kaleci da alınacak .on tarafta kaliteli tek adamin yok ne diyosun yahu?bjk nkodou,larin,ghezal,texeira,batsuayi ile oynayacak.5 yabanci saydim sana.daha salih,gokhan tore ve kenan var
Abi ben transfer istemiyor gibi mi duruyorum :D Elde 14 yabancı var hadi Ozorn ve Seikidika'dan çıktın Gedson'u aldın 1 atımlık mermin kalıyo. Ben mahşerin 4 atlısının gideceğini düşünmüyorum. Sağ kanat da hoca belli ki fegi zorlayacak yine. Son konuşması o yöndeydi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt