Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp Yıldız’a göre Diagne kalıyormuş çok yüksek bir teklif gelmedigi surece.

Fikrim, inşallah 7-8 teklif gelir, yerine Sörloth alınır. Ama kalırsa üzülmem, deli olsa da iyi futbolcu.

Kanat için de Muriç ilk alternatifmiş, bu kadar para harcaninca ve kimse gitmeyince Dennis Man-Dreyer-Ianis-Morutan gibi oyunculara para gomemiyecegiz gibi gorunuyor.

Batsuayi kiralikmis.opsiyonu yokmus.chelsea izin vermemis.riskli transfer

Fikrim, inşallah 7-8 teklif gelir, yerine Sörloth alınır. Ama kalırsa üzülmem, deli olsa da iyi futbolcu.

Kanat için de Muriç ilk alternatifmiş, bu kadar para harcaninca ve kimse gitmeyince Dennis Man-Dreyer-Ianis-Morutan gibi oyunculara para gomemiyecegiz gibi gorunuyor.
O adam hicbir sey bilmiyor ne yazik ki

Gerci gecen senelerde norvec liginde estiren zinckernagel champinship de pek bisey yapamamis ama. Bu dreyer danimarka liginde. Birbirine yakin ligler olsa gerek. Dreyer gelse basarili olurmu bilemedim. Max 3m bonservise denenebilir..

Diagneye 4den fazla kimse vermez. O bile fazla bana kalirsa. 2 yil sozlesmesi var daha. Maasini %50 dusurecekse kalsin yoksa 3 veren varsa shutlasinlar.

Koreli sanki bedavaymış, Nelson ise kazıkmış gibi algı yapıyorlar. 5 yılda neredeyse Nelson'la aynı paraya gelmiş oluyor ama bir kişi bile yazmamış. İkisinin maaş farkı beş yılda 6 milyon Euro ediyor.
Koreli daha pahalı. Maaş 2+bonus, bons 3.5

Baskı oluyor renkdaş beklenti yüksek oluyor. Hagi, Sneijder kıyaslamalarıyla medya ve sosyal medya da algı oluşturuluyor. Bunu Aikidocu'da da gördük. Sen istemesende bu oluyor. Olmaması için 10 numara vereceğin adamın gerçekten 10 olması gerekir Lincoln gibi Felipe gibi yoksa aleyhine kullanıyorlar.

Çok saçma değil mi yav? Algı için konuşuyorum. Melo da giydi 10 numarayı. 10 tane gol attı. Önemli olan oyuncunun bu saçma algı altında ezilmeyecek mental gücünün olması. 10 numarayı mı vermediler bilmiyorum ama Cicaldau 10 numarayı alsa memnun olurdum.

Diagne bu yoklukta iş yapar daha 30 yaşında bütçede kısıtlı zaten.. Biz iyi bir orta saha kurabilirsek ve iyi bir hucüm organizasyonumuz olursa ligde çok gol atar. Bu aralar kendini zırt pırt yere de atmıyor. Olan parayı gedson, halil, ve sağ açık on numaraya gömelim en nihayetinde Mustafa kalması gerekirse ona da para lazım.. Falcao gitmesi elzem ama..Onyekuruyu tutmadığımız için babel kalır öyle görünüyor. Bir de Feg gider en yakın olasılık..

Eyup en buyuk kolpacilardan. Adam ilgili oldugu basketbolda bile tutturamiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt