Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok saçma değil mi yav? Algı için konuşuyorum. Melo da giydi 10 numarayı. 10 tane gol attı. Önemli olan oyuncunun bu saçma algı altında ezilmeyecek mental gücünün olması. 10 numarayı mı vermediler bilmiyorum ama Cicaldau 10 numarayı alsa memnun olurdum.
Renkdaş çok dert değil o görevi icra etsin kendini kanıtlasın seneye giyer 10 numarayı herkeste memnun olur..

Renkdaş çok dert değil o görevi icra etsin kendini kanıtlasın seneye giyer 10 numarayı herkeste memnun olur..

Tabi. Numara takıntım pek yoktur. Onun için bu derece anlam yüklenmesi saçma geliyor. Bu saçma algıya rağmen 10 numarayı alması bende olumlu bir izlenim bırakırdı ama.

Diagne bu yoklukta iş yapar daha 30 yaşında bütçede kısıtlı zaten.. Biz iyi bir orta saha kurabilirsek ve iyi bir hucüm organizasyonumuz olursa ligde çok gol atar. Bu aralar kendini zırt pırt yere de atmıyor. Olan parayı gedson, halil, ve sağ açık on numaraya gömelim en nihayetinde Mustafa kalması gerekirse ona da para lazım.. Falcao gitmesi elzem ama..Onyekuruyu tutmadığımız için babel kalır öyle görünüyor. Bir de Feg gider en yakın olasılık..
Aslında Babel gönderilip sol kanada babel maaşına scout transferi yapılsa iyi olur

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eyüp Yıldız’a göre Diagne kalıyormuş çok yüksek bir teklif gelmedigi surece.

Fikrim, inşallah 7-8 teklif gelir, yerine Sörloth alınır. Ama kalırsa üzülmem, deli olsa da iyi futbolcu.

Kanat için de Muriç ilk alternatifmiş, bu kadar para harcaninca ve kimse gitmeyince Dennis Man-Dreyer-Ianis-Morutan gibi oyunculara para gomemiyecegiz gibi gorunuyor.
Muriç mi kaldı. İlk alternatif olsa 1 milyon bonservisli oyuncuyu her türlü alırdık yıllık maaşı 150 bin euroymuş adamın 600-800 arası bir maaş verirdik o da atlardı.
Olmadığına göre ilk tercih değilmiş.

Eyüp Yıldız’a göre Diagne kalıyormuş çok yüksek bir teklif gelmedigi surece.

Fikrim, inşallah 7-8 teklif gelir, yerine Sörloth alınır. Ama kalırsa üzülmem, deli olsa da iyi futbolcu.

Kanat için de Muriç ilk alternatifmiş, bu kadar para harcaninca ve kimse gitmeyince Dennis Man-Dreyer-Ianis-Morutan gibi oyunculara para gomemiyecegiz gibi gorunuyor.
Södloth Türkiye'ye gelmek istemiyor.Adam ben sizi istemiyorum dedikçe bizim turk kulüp taraftarı ismini yazıyor.😂

Çetinçalı'ya güven tam limit dolayısıyla biri gitmeden Gedson gelemez diyor umarım Falcao çok sorun çıkarmaz.

Muriç mi kaldı. İlk alternatif olsa 1 milyon bonservisli oyuncuyu her türlü alırdık yıllık maaşı 150 bin euroymuş adamın 600-800 arası bir maaş verirdik o da atlardı.
Olmadığına göre ilk tercih değilmiş.

Katar’a mı gitti Muriç? Oyle bisey okumustum.

Södloth Türkiye'ye gelmek istemiyor.Adam ben sizi istemiyorum dedikçe bizim turk kulüp taraftarı ismini yazıyor.

Dogrudur ama oyuncu istemiyorum diyor da Premier Lig’den La Liga’dan 7 tane teklif mi var?

Herif Premier Lig’de yapamamis, Bundesliga’da yapamamis. Teklif alamazsa, Leipzig de git derse 2. Vatanim diye kosa kosa gelir.

Fenere gidecegine bize gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt