Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek ki birden fazla oyuncunun kulüpleriyle anlaşılmış. Oyuncuların kontrat görüşmeleri yapılıyor. Çarşamba'ya kadar en az 2 transfer biter. Hafta sonuna kadar da en az e oyuncu gönderilir.
Giden oyuncular Avrupa ligi play of maçından sonra gider. Belli ki hoca yeni alınanları sokamayacağı için kadroya gidecekleri hemen gönderip kendini riske sokmak istemiyor. Mesela diagne gitse forvet alternatifin yok. Feghouli bile son maçta 11 oynadı beğensek de beğenmesek de gol attı katkı sağladı.
Perşembe ilk maçtan çözebilirsek cuma falan açıklanır çözemezsek bir hafta daha bekleriz.

Giden oyuncular Avrupa ligi play of maçından sonra gider. Belli ki hoca yeni alınanları sokamayacağı için kadroya gidecekleri hemen gönderip kendini riske sokmak istemiyor. Mesela diagne gitse forvet alternatifin yok. Feghouli bile son maçta 11 oynadı beğensek de beğenmesek de gol attı katkı sağladı.
Perşembe ilk maçtan çözebilirsek cuma falan açıklanır çözemezsek bir hafta daha bekleriz.
Gayet de mantıklı bir plan bence .

IMG_2626.webp

Gözüm yolda gönlüm darda
Ya kendin gel ya da haber yolla

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başkanın açıklamalarını yeni dinledim. Transfer edeceğimiz oyuncuların zamanlamasına karar vereceğiz diyor. Kontratları üzerinde müzakerelerimiz sürüyor diyor. Daha ne desin yahu çok net anlaştığımız oyuncular var işte.

Benfica’nın ŞL dönüşünde rotasyonlu kadroya bile Gedson’u almaması zaten belli etmişti. Üzerine bizim başkanın açıklamalarına bakarsak bu iş bitmiş hayırlı olsun. Ayrılanlardan sonra açıklarız. Tabi kendi yorumumdur bu kaynak falan yok :)

Çarşamba günü 7 günlük tatile çıkıyorum. Transferleri ve maçları takip edemiyecem büyük ihtimal. Ben gelinceye kadar Gedson,Morutan,Halil gelmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt