Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.216
- 39.470
- 3.993
lanet olası avrupa macları baslayana kadar puan toplamak lazım cünkü avrupada en cok hangi takım dayak yerse lig için gecmıs olsun dıyebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsallahYani diyor ki iş bitti görüşmüyoruz artık çünkü anlaştık
Scout arkadasimiz ofansif 8nr dedi cicaldau icin. Yani onu da orta sahaya katmani rica edecegimcicaldaunun ana mevkisi 10 numara emre de kanat oyuncusu öyle hesaplarsak ardayı da katalım sosoyu da sonra sezon içinde ağlarız yine orta saha yok diye
Çarşamba günü 7 günlük tatile çıkıyorum. Transferleri ve maçları takip edemiyecem büyük ihtimal. Ben gelinceye kadar Gedson,Morutan,Halil gelmiş olsun.
Ocampo kornerden bir asist daha yapmış.
Çarşamba günü 7 günlük tatile çıkıyorum. Transferleri ve maçları takip edemiyecem büyük ihtimal. Ben gelinceye kadar Gedson,Morutan,Halil gelmiş olsun.
Estağfurullah kardeşim,bizimkisi latife. EyvAllah.Not edildi Baskanim. Sizi tatilinizde rahatsiz etmeden donuste bilgilendiririz. Bu vesileyle iyi tatiller.
Bizde Lyundamadan başka topa kafa vuran yılki. Rakibin kornerlerinde bile tek o veriyormuş gibi geliyorDuran toptan asist ha? bunu almayiz ozaman
Estağfurullah kardeşim,bizimkisi latife. EyvAllah.
Bize yazilan Brian Ocampo’nun 2021’de 18 assisti var.
Nerde yaziyor o?Bize yazilan Brian Ocampo’nun 2021’de 18 assisti var.
EyvAllah hocam.Iyi tatiller![]()