Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lanet olası avrupa macları baslayana kadar puan toplamak lazım cünkü avrupada en cok hangi takım dayak yerse lig için gecmıs olsun dıyebilir

d_7175.webp

Geçmiş olsun. Dukkani kapayabiliriz

İnsanoğlu böyle zamanlarda geriye dönüp neler yaptığına bakmalı.

Hiçbir iyi insan, masum iyi bir insanin başına bir hastalık geldiğinde sevinmez. Buna itirazı olan var mı?

Medyada yer alan insanlar, görüş ve düşüncelerini milyonlara iletme şansını yakalamış, yeri geldiğinde toplumları yönlendiren insanlar.

Ancak bu şansını, kötü niyetli, agresif, negatif ve seninle karşıt gorüşteki insanların sürekli üzülmesi yönünde konuşarak kullanırsan, başına kötü bir şey geldiğinde, bazı iyi insanların tepkisiz kalmasını da hazmedeceksin malesef.

Bu her konu ile ilgili, her kesim için geçerli.

Ben hiç kimsenin başına kötü bir şey gelsin istemem. Bunu çok içten söylüyorum. Ancak söz konusu kişi hakkında herkes benim gibi düşünmeyebilir, buna da yukarıda bahsettiğim sebeplerden ötürü saygı duyarım. Herkes ektiğini biçer çünkü.

Gerard Piqué: "Yusuf Demir has a dribbling style very similar to that of Messi. He is very young and already has a high level. I'm sure he can help Barça a lot."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt