Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cica'nın 2 maçına baktım İliç gibi sürekli ceza sahasına giriyor. Stili benzemiyor ama gol sezgileri benziyor.

Yok kötülemek için söylemedim. Ben memnunum transferinden. Insanlar Hagi, Sniejder profili gibi görüyor.

sneijder'in inter'deki hali gibi olabilir. zaten bugünkü asker 10 numaralarının öncülerinden biriydi. bize gelip ardı arkayı salınca çok mesut özil takıldı ama esasında ondan çok daha fazla topçuydu tabi.

Gedsona herkes ölüyor bitiyor ama ya oda patlarsa ne yapıcaz
Benim isteme sebebim takımın ribaund ve top kopma istatistiklerini ciddi anlamda yukarı taşıması. Ayrıca hatlar arasını yüksek tempoda bu kadar iyi oynayıp aynı zamanda da teknik kapasitesiyle asistler yapan bir oyuncuyla oynama lüksüne kavuşuyor olmamız.

Gedsona herkes ölüyor bitiyor ama ya oda patlarsa ne yapıcaz
kral o patlarsa, bu patlarsa, şuna söyle olursa falan diye bakarsak hiç yol alamayız. ve şunu da söyleyeyim Gedson'un gözlerini bağlasan, boynuna tasma taksan, ayaklarını kelepçelesen bu tarz değisik fanteziler uygulasan gene değişmeyecek tek şey olur, o da bu ligin en iyi çift yönlü ortasahasi olması.

dersiniz ki bu ligte kaç tane çift yönlü ortasaha var ki falan, gedson'u bugün 10 numara oynat yine en iyisi olur performans açısından.

kral o patlarsa, bu patlarsa, şuna söyle olursa falan diye bakarsak hiç yol alamayız. ve şunu da söyleyeyim Gedson'un gözlerini bağlasan, boynuna tasma taksan, ayaklarını kelepçelesen bu tarz değisik fanteziler uygulasan gene değişmeyecek tek şey olur, o da bu ligin en iyi çift yönlü ortasahasi olması.

dersiniz ki bu ligte kaç tane çift yönlü ortasaha var ki falan, gedson'u bugün 10 numara oynat yine en iyisi olur performans açısından.
Emre akbaba
Belhanda
Giovanni dos santos
Feghouli
Emre kılıç aklıma gelenler. İnşallah sonu bunlara benzemez

Bu sezon ki transfer politikasında da en memnun olduğum şeylerden biri cicaldau, Nelsson gibi karakter olarak liderlik vasfı bulunan oyuncuları transfer etmemiz. hatta bu özellik 20 yaşında ki dani alves'imiz de boey'de bile var, yaş ve tecrübeden dolayı PvA'yı da dahil edebiliriz buna. Sorumluluk almaktan kaçınmıyorlar, Cicaldau ve Nelsson'da bu konu da kacinmayacaklar zaten. Bu karakteristik noktalar çok önemli geliyor bana yetenekten ziyade. Oyuncuların karakter olarak birbirlerini tamamlamaları gerek. Bunu basarabildigimizi düşünüyorum ben yavaş yavaş

Ghezzalin maliyeti 15 milyon euro . Nasil az riskli. Lens transferine benzer. Kotu oynarsa essek gibi 4 yil boyunca 3 milyon maas verirsin.
Cicaldau tutmazsa en kotu ihtimal 3-4 milyona geri satarsin.

Bu zihniyet yuzunden borc batagindayiz. Sonunda akilli isler yapan bir yonetimimiz var bunuda anlamayanlar var.
Lens basarisiz oldu, Feghouli'nin isine saygisi yok diye Ghezzal'da onlar gibi olacak diye birsey yokki. Gecen sene Besiktas'in en faydali oyuncusuydu, sampiyon oldular ve 40 milyon euro'ya yakin gelir elde ettiler. Gecen sene ayni performansi bizde gosterseydi maasi cok yuksek almayalim mi diyecektik ?
Cicaldau umarim iyi cikar ve uzun seneler bizde oynar ama iyi cikmazsa en kotu ihtimal 3-4 milyona satariz demek bence fazla iyimserlik.

Ghezzal'i isteyenlerden biriyim ama anlam veremediğim şey şu bu soktugumun liginde bunlara gerek var mi. Bu ligde şampiyon olabilmek için bir oyuncuya senede 3 küsür milyon euro bayılmak? Bu gerekli mi ya cidden.. 3m oyuncuya vereceğine sağlam bir hoca ve antrenör ekibi ayarla onlara ver bu paraları. Türkiye'de top tepecek adam 3m kazanmamali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt