- 3 Haziran 2015
- 57.332
- 66.570
- 4.143
Tahta Istanbuldan Giresuna Bu sekilde geldiDedeler oynamadığı sürece zevk alırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahta Istanbuldan Giresuna Bu sekilde geldiDedeler oynamadığı sürece zevk alırım
çok doğru tespit hocada bu yüzden halili çok istiyorbizim için kilit oyuncu halildir.
kesinlikle alınmalıdır. modern futbolda adam eksilten forvet çok kritiktir.
şuanki forvetlerimiz pas trafiğini yönetemiyor. sene sonu muhtemelen mohammedin bonservisi de alınmayacak.
Cicaldau genç sayılmaz, Barış için bekleyebiliriz ama ondan direkt katkı almamız gerekiyor, vereceğini de düşünüyorum en azından skor olarak.
Lakin oyun içi katkısı benim için daha önemli olacak.
Barış alper Yılmaz bitmiş hayırlı olsunBay Bit ho
Sosa ama eskiden 8 oynayan halibu elemanın yeterince ilgi görmemesi ümitlerimi artırıyor
kendisinden ne bekleyeceğiz bu eski tsli colman mı
Nelsson lisans yüzünden oynamayacak diyorlar.çiça+nelsson banko ilk 11 başlar.
Yoruldum artık ya.Nelsson lisans yüzünden oynamayacak diyorlar.
Ustad ne olacak bu orta sahanın hali.Benfica Çarşamba oynuyor maç sonrasında salsınlar bize Gedsonu
Ghezzalin maliyeti 15 milyon euro . Nasil az riskli. Lens transferine benzer. Kotu oynarsa essek gibi 4 yil boyunca 3 milyon maas verirsin.Izledigim ve begendigim Ghezzal'i hic izlemedigim Rumen oyuncuya tercih ettigim icin Besiktas'li olmam gerekmiyor herhalde. Bence Ghezzal transferi daha az riskli olurdu. Yaklasik 30 senelik Galatasaray'liyim ve Amerika'da yasadigim icinde bu mesajlari yazdigimda gecenin bir vakti degildi.
şimdi araştırdım yine bir işbilmezlik var.Nelsson lisans yüzünden oynamayacak diyorlar.
Aynen katılıyorum. Gomis Drogba Elmander gibi olacaksa gelsin başlasın ama Ghezzalın tek talibi Türkiyeden olması bile ne kadar iyi biri olduğunu gösteriyorFenerbahçe'de 16 asist yapan Lens için Beşiktaş'ın 5 sezondur ödediği toplam bedel net :
19 milyon euro, katkı koca bir sıfır. Beşiktaşlılar da bildikleri oyuncu diye almışlardı.
Feghouli bize 2 sene iyi katkı verdi, total maliyeti net : 20 m euro, bu sene 25 olacak. Bu bedellere değecek bir iş yapmadı.
Yüksek maaş veriyorsan iş ahlakı yüksek, kariyerindeki takımlarda düzenli oynamış olan oyunculara vermen gerekiyor.