Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedeler oynamadığı sürece zevk alırım
Tahta Istanbuldan Giresuna Bu sekilde geldi
1B318BD3-2B3E-466E-95AD-CEF2716C6383.webp

bizim için kilit oyuncu halildir.

kesinlikle alınmalıdır. modern futbolda adam eksilten forvet çok kritiktir.

şuanki forvetlerimiz pas trafiğini yönetemiyor. sene sonu muhtemelen mohammedin bonservisi de alınmayacak.
çok doğru tespit hocada bu yüzden halili çok istiyor

Cicaldau genç sayılmaz, Barış için bekleyebiliriz ama ondan direkt katkı almamız gerekiyor, vereceğini de düşünüyorum en azından skor olarak.

Lakin oyun içi katkısı benim için daha önemli olacak.

bu elemanın yeterince ilgi görmemesi ümitlerimi artırıyor

kendisinden ne bekleyeceğiz bu eski tsli colman mı

Cica içşn en ümitli olduğum nokta evli falan olması. Aile yaşantısı düzgün ise kendini işine verir ise iyi oynamaması için hiç bir neden göremiyorum.

Benfica, Gedson Fernandes ile ilgili kararını PSV maçlarından sonra verecek.

🔗 Record

Bitiyor transfer. Psv maci icin sadece genis kadro istiyorlar

Benfica own goal ..

hadi aslanım yap şunu çek fişi

gedson'u alsak nerde oynatacağız ki acaba, bize olursa bi tane 6 numara bi kanat lazım. florentino olsa anlarım da hala gedson masasında olmamız veya olduğumuzun söylenmesi garip geliyor. cicaldau-aytaç-berkan-ömer zaten hepsi 8 numara özellikli herifler, gedson 4 milyon verdiğimiz berkan'ı mı kesecek, 7 milyon verdiğimiz cicaldau'yu mu. gedson'a yazdıracağımız satın alma opsiyonuyla dieng-morutan'ı 10 kere bitirirdk bugüne kadar, ne diye bu kadar işi zorlaştırıyoruz acaba.

Izledigim ve begendigim Ghezzal'i hic izlemedigim Rumen oyuncuya tercih ettigim icin Besiktas'li olmam gerekmiyor herhalde. Bence Ghezzal transferi daha az riskli olurdu. Yaklasik 30 senelik Galatasaray'liyim ve Amerika'da yasadigim icinde bu mesajlari yazdigimda gecenin bir vakti degildi.
Ghezzalin maliyeti 15 milyon euro . Nasil az riskli. Lens transferine benzer. Kotu oynarsa essek gibi 4 yil boyunca 3 milyon maas verirsin.
Cicaldau tutmazsa en kotu ihtimal 3-4 milyona geri satarsin.

Bu zihniyet yuzunden borc batagindayiz. Sonunda akilli isler yapan bir yonetimimiz var bunuda anlamayanlar var.

Yönetimin transfer politikasının 10 numara olduğunu düşünmüyorum. Hatta doğru düzgün bir planımız bile yok bence. İsterseniz linç edebilirsiniz ama nedenini açıklayalım.

Yabancı sınırının geleceği belliyken geri 5'linin tamamını yabancılardan kurduk. Muslera'yla sözleşme uzattık, sağ beke sol beke ve stopere yabancı aldık. Sağ bek ve stoper yedekleri bile yabancı. Defansta oynatabilecek alternatif yerli oyuncumuz yok.

Yaklaşık 50-55 maç oynayacağız bu sezon ve Van Aanholt'tan başka sol bek yok. Taylan haricinde dos yok. Berkan o bölgenin topçusu değil, Aytaç'ı saymıyorum zaten. Kerem haricinde elimizde doğru düzgün kanat yok. Çalım atacak, kilit açacak oyuncu yok. Cica iyi çıkarsa onun ayağına bakacağız artık.

Daha transfer sezonu bitmedi elbette. Kalan kısa sürede Babel, Feg, Falcao, Diagne, Sekidika, Ozorn bunları gönderip Halil, Gedson, 2 tane kanat, dos, sol bek alırsak laflarımı yemeye hazırım.

Çok uzun ve zorlu bir sezon olacak. Bunun sakatlığı var, formsuzluğu var, cezası var. Yarın bir gün kadro kurmakta bile zorluk çekebiliriz. Van Aanholt, Taylan, Kerem, Cica gibi alternatifi olmayan oyuncularla sezon bitmez. Hoca Arda, Akbaba ve Ömer'e güveniyorsa ki --mevcut durum bunu gösteriyor-- büyük hüsran yaşayabiliriz. En az 5-6 transfer daha şart ve umarım bunun farkındadırlar.

Fenerbahçe'de 16 asist yapan Lens için Beşiktaş'ın 5 sezondur ödediği toplam bedel net :

19 milyon euro, katkı koca bir sıfır. Beşiktaşlılar da bildikleri oyuncu diye almışlardı.

Feghouli bize 2 sene iyi katkı verdi, total maliyeti net : 20 m euro, bu sene 25 olacak. Bu bedellere değecek bir iş yapmadı.

Yüksek maaş veriyorsan iş ahlakı yüksek, kariyerindeki takımlarda düzenli oynamış olan oyunculara vermen gerekiyor.

Fenerbahçe'de 16 asist yapan Lens için Beşiktaş'ın 5 sezondur ödediği toplam bedel net :

19 milyon euro, katkı koca bir sıfır. Beşiktaşlılar da bildikleri oyuncu diye almışlardı.

Feghouli bize 2 sene iyi katkı verdi, total maliyeti net : 20 m euro, bu sene 25 olacak. Bu bedellere değecek bir iş yapmadı.

Yüksek maaş veriyorsan iş ahlakı yüksek, kariyerindeki takımlarda düzenli oynamış olan oyunculara vermen gerekiyor.
Aynen katılıyorum. Gomis Drogba Elmander gibi olacaksa gelsin başlasın ama Ghezzalın tek talibi Türkiyeden olması bile ne kadar iyi biri olduğunu gösteriyor 😁 ama hala ghezzal diyorlar ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt