Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısır takım diyerek 6 numara istiyorsun renktaş?
Evet ben 6 ya karsiydim ama bu kisirligin nedeni taylan ve berkanin sirti donuk topu alip oyun kuramamasi topu geri stopere vermeleri stoperlerin aralarinda oynamasi oldugunu dusunuyorum dun oyunu taylandan cok lyundama marcao kurdu bu bitmedikce oyun sistemi olmayacak

Fernando lazim

Amma büyüttünüz bunlar futbolda olabilecek şeyler tabi tasvip edilecek bir durum değilde eşine kadar küfür edilecek bir durum değil. Edenlerin birçoğu da rakip takım taraftarı eminim amaç kaos yaratıp en iyi dediğimiz adamı değerleştirip kaybettirmek. Bunlar halolur gereken cezalarda verilir. Oyuna gelmeyin

Ali Naci Küçük: “Gedson Fernandes ve Halil Dervişoğlu dışındaki transferler eylül ayına kalacak gibi görünüyor.”

-Manchester United ve Leeds taraftarları arasında çıkan çatışmada 6 Leeds taraftarı tutuklanmış. Tutuklanmalarının sebebi ise Manchester United taraftarının Galatasaray bayrağı açması. Daily Mail

TR bayrağı açmamışlar mıydı ya

Bana öyle mi geldi yoksa luyindama daha iyidi Marcao çıktığın sonrasından
Nispeten kapandığımız için bence. Geride bekleyen takım için Luyindama'dan iyi kesici yok ligde.

Önde oynarsak yine aynı şeyler konuşulur.

Onunbununcocugu medya marcao daha cok ceza alsin diye once kafa atti sonra yumruk diye en ustden cezayi kitlemeye calisiyor

Bizim gerozekali taraftarda bunlara canak tutuyor

Harbi cok beyinsiz var

Fbjk olsa ustu kapatilmisti bile

Kgumruk macindan sonra medyada bjk alehine 1 kisi bile konusmadi

Bu yonetim once su medyadaki onunbuncocugu kaypak serefsizlerle ugrasmali

forumun tepkisini çekmek pahasına söyleyim de birileri doğruları söylüyor olsun

rangersından tut st johstonuna başakşehirine hemen her sıkıntı yaşadığı, gol yediği, geriye düştüğü maçta rakip kulübeye, hakeme ona buna saldırmayı düşünen adamın takımının gergin olmama, sinirli olmama, baskı hissetmeme ihtimali var mı

Takımda kalite eksiği net belli cica ne yapar ne yapmaz belli değil daha sağ kanata net kaliteli birini almamız lazım feghouli iyi hoş ama gerekli tempoyu sağlaması zaman alır. Sol açık için de şüphelerim var Kerem'i seviyoruz destekliyoruz ama daha istenilen seviyede değil.

adam kaç tane çalım attı ya marcao çıktıktan sonra dakjsdadlsa

bizde ki en çok çalım atan oyuncu olmuş

Hocaya sanırım, gitmesi gündemde olan Feghouli gibi oyuncular kadroda olduğu için kalacak mı diye sormuşlar. "Bu süreçlerin birbiriyle alakası yok, elimizdeyken oynatırız yarın teklif gelir yollarız" demiş.

Bana öyle mi geldi yoksa luyindama daha iyidi Marcao çıktığın sonrasından
tam bir el bombası. Güven vermiyor. Bu arada kim fark ettim bilmiyorum. En zayıf özelliklerindne biriside ceza sahasında uzaklaştırmak için yaptığı kafa vuruşlarını merkeze yolluyor. Dün gene yaptı. şut çekme şansı doğuyor karşı takıma

Marcao, Gedson'un buradaki en yakın iletişim kurduğu kişiydi. Durumu öğrenmesi kararını etkilemez umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt