Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca mohammedi kafasında bitirmiş belli
Yok öyle birsey. Dogru zamanlamayi bekliyor.

-Diagne hayatinin formunda
- Dün macin gidisati Mostafayi oyuna dahil etmesine izin vermedi
- Mostafa kendi taraftarimizin önünde gol atacagi yüksek ihtimali olan maclar ile geri kazanilmali

Yok öyle birsey. Dogru zamanlamayi bekliyor.

-Diagne hayatinin formunda
- Dün macin gidisati Mostafayi oyuna dahil etmesine izin vermedi
- Mostafa kendi taraftarimizin önünde gol atacagi yüksek ihtimali olan maclar ile geri kazanilmali
Insallah öyledir başkan.

6 tane yedek yabancı barındırabiliyoruz kenarda. bu da bir bakıma farklı bir nimet. çok iyi kullanılması lazım bu durumun. yani şöyle söyleyeyim boey gibi ucuza deneme/yanılma yoluna gidebileceğimiz bir forvet halil transferine ek olarak tabii ki, kanat transferi, ortasaha için takviye gibi gibi düşük bedellerle veya kiralama yoluyla kulübeyi güçlendiririz. forma rekabeti de üst düzeye çıkar, hamle gücümüzde.

alınan/alınacak olan her yabancı illa ilk 11 oynayacak diye bir kaide yok, bunu aklımızdan çıkaralım. kim daha iyiyse o oynar ve ona göre bir formasyonla sahaya çıkılır.

geçen sezona bakalım mesela en iyi oyuncularımızla, ideal 11'le kaç hafta art arda sahaya çıkabilmişiz? illa ki değişimler olmuş, evlat sevgisi gelmiş ardayı koymuş arda sevgisi bitmiş bir başkasını denemiş, sakatlık olmuş, cezalı olmuş, yorgunluk artmış gibi gibi her hafta aynı 11 çıkamayacak zaten sahaya. zaman zaman boey dinlenecek zaman zaman cicaldau zaman zaman gelirse eğer gedson vs vs.

tabii bunların yaşanması için elde ki kalabalık yapan yabancıların hepsinin defolup gitmesi lazım

Arda herhalde çeteyi kurmuş

Dedik bin kere bu adamı getirmeyin.

Yerli yabancı çeteleşme başlamış.

Bir yandan Babel, bir yandan Arda.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
ardanın kurabileceği max çete:

ömer bayram,fatih öztürk,aytaç kara,ali yavuz kol,sakatbaba,oğulcan,taylan

dahası da zor, hele bu aldığımız gencler s.. takmaz bunu, geçsin arda o işleri

ki zannetmiyorum zaten böyle bir şeyin olabileceğini

ardanın kurabileceği max çete:

ömer bayram,fatih öztürk,aytaç kara,ali yavuz kol,sakatbaba,oğulcan,taylan

dahası da zor, hele bu aldığımız gencler s.. takmaz bunu, geçsin arda o işleri

ki zannetmiyorum zaten böyle bir şeyin olabileceğini
Ben bu takıma abilik yapsın laflarını sevmiyorum.

Bak Marcao çıktığında ilk Babelin yanına gitti. Durumu ona anlattı.

Bu işte bir şey var.

Büyük sacmalik. Marcao 5-10 arasi mac yiyecek. Her avrupa macini götürüp oynamali ritim icin

toparlanma süreci var daha marcaonun, adama binlerce küfür yağıyor tepki yağıyor, kendisi de pişmandır muhtemelen mentali bitmiştir şuan. o psikoloji ile maça götürülemez o

tt arena'da ki ilk maçı çok merak ediyorum ben taraftar her top alışında ıslıklar herhald.

toparlanma süreci var daha marcaonun, adama binlerce küfür yağıyor tepki yağıyor, kendisi de pişmandır muhtemelen mentali bitmiştir şuan. o psikoloji ile maça götürülemez o

tt arena'da ki ilk maçı çok merak ediyorum ben taraftar her top alışında ıslıklar herhald.
ua yi ciddiye alanin…

Şans yok aga bizde..

Ne güzel Marcao Nelsson tandemi izloyecektik.

Ben bu takıma abilik yapsın laflarını sevmiyorum.

Bak Marcao çıktığında ilk Babelin yanına gitti. Durumu ona anlattı.

Bu işte bir şey var.

yok be kral olayı türk dizilerine çevirmenin alemi yok, kerem'de ft'nin yanına gitti ft'de kendine mi çete kurmuş oluyor bu durumda

o kadar kurcalamaya gerek yok bence olayı

Arda herhalde çeteyi kurmuş

Dedik bin kere bu adamı getirmeyin.

Yerli yabancı çeteleşme başlamış.

Bir yandan Babel, bir yandan Arda.

Algınız batsın. Fotomaç gazetesine çevirdiniz forumu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt