Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsen konuşuyorum her şey düzelse Marcao 4/4 lük oynasa bile ben bugünü unutmam , sahada her gördüğümde sinir krizleri geçiririm bu nefret bitmez bende ve hatta büyük bir çoğunluk eminim benim gibi düşünüyordur

Uykudan uyanıp uyanıp sövesim geliyor karektersiz çapulcu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tüm hafta sonu yedim yattim ictim bilmem kac tane mac izledim, keyfimi ve rahatimi bozmadim hic. Sabah 11'deki toplanti icin sunum hazirliyorum simdi.

Bizim topcular gibi hissediyorum kendimi, yumurta kapiya dayanincaya kadar salla babam salla.

Tüm hafta sonu yedim yattim ictim bilmem kac tane mac izledim, keyfimi ve rahatimi bozmadim hic. Sabah 11'deki toplanti icin sunum hazirliyorum simdi.

Bizim topcular gibi hissediyorum kendimi, yumurta kapiya dayanincaya kadar salla babam salla.
kolay gelsin reis s..et ölümlü dünya keyfine bak

kolay gelsin reis s..et ölümlü dünya keyfine bak
Öyle tabi de patron ağzıma s.çabilir yoksa :D

Ama böyle durumlar için elimin altında prototip sunumlar bulunduruyorum halihazırda. Şu an kopyala yapıştır yaparak ilerliyorum. Artık son dokunuşları da sabaha yapacağım.

Günaydın renktaslar kaos dan sıyrılıp transfer dönemi heycanina geri dönelim

Olaya farklı bir yönden yaklaşmak lazım şu an herkes pivot kamerasından Marcao Kerem'in üstüne koşarak geldiğini gördü bu sadece sus işaretiyle olacak bir patlama değil daha öncesinden başlamış olabilir maçın o bölümlerini izlemek lazım neler yaşandığını anca öyle çözebiliriz çünkü Kerem maçın ilk 30 dk'sına fırtına gibi girmişti daha sonra ne olduysa ayağında top tutamaz hale geldi o süreçte bir şeyler yaşanmaya başlamış olabilir. Detaylı araştırmak lazım Kerem şu ana kadar masum gözüküyor ama Marcao'yu da asıp kesmemek lazım sadece 1 görüntü değil olayın tüm detayları lazım yanlış anlaşılma vs olacağını da sanmıyorum.
O ne demek ya ne yaparsa yapsın sahanın ortasında adam dövmek nedir nasıl bir izahı olabilir ana avrat küfür bile etse sen gidip adamı dövemezsin babarlığın neresini savunup incelemek istiyorsun git izle komple 90 dk bu olayın izahı hiç birşey olamaz.

Üç maç daha geçsin berkan la taylanı asmaya başlarlar iki tane dümdüz safi koşan oyuncu taylan ara sıra ara pası atıyor berkanda oda yok sırtı dönük oyun yok pas kalitesi yanına yöresine hucum anlamında ikiside komple bir sıfır cicaldau toparlayıp sorumluluk almazsa puan kayıpları başladığında ne berkan kalır nede taylan kısır bir takım kurmuşuz emeği geçenlere tebrikler sırf koşuyor diye berkan iyimi oynamış üçe bir pozisyonda topu sola geçiremedi nefesi tükendi kontrolsüz her yere koşmak ne zamandan beri iyi futbol oldu

Mustafa sarp ta iyi oyuncuydu ozaman Tolga Cigercide onlarda safi koşuyordu berkan hücumda kendini ispatlayacak hareketler yapmadığı sürece Galatasaray takımında iş yapamaz kendini geliştirir eyvallah ama iki maçtır oynadığı top yedekten öteye geçemez beklere lafım sözüm yok maşallahları var bu kısır orta sahaya birde gedsonu soktukmu tamamdır artık yana geriye stoperlere musleraya topu verir dururuz.

Dandik trabzon beratın önünde hamsik bakasetas oynuyor iki hucumcu önlerinde üç hucumcu daha türkiyede kadro böyle kurulur başarılı olan kadrolara bakın rodriguez gomis onyekuru gibi iyi hücümcular vardı

2 sene ligi domine eden bjk kadrosunda talisca babel aboubakar sosa q7 gibi full hucumcu adamlar vardır atibanın yanında bile oğuzhan oynuyordu Türkiye liginde savunan değil atan oynar

3 tane nokta adam almazsak ilk 3 hayal olur çok iyi bir 6 numara çok iyi bir oyun kuran skor yapan kanat birde hızlı süratli onyekuru tarzı kanat bu üç oyuncu gelmezse bu sene hüsran olur

O ne demek ya ne yaparsa yapsın sahanın ortasında adam dövmek nedir nasıl bir izahı olabilir ana avrat küfür bile etse sen gidip adamı dövemezsin babarlığın neresini savunup incelemek istiyorsun git izle komple 90 dk bu olayın izahı hiç birşey olamaz.
Ana avrat kufretse öyle bı doversin ki takım arkadaşların bile zor kurtarır seni

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olaya farklı bir yönden yaklaşmak lazım şu an herkes pivot kamerasından Marcao Kerem'in üstüne koşarak geldiğini gördü bu sadece sus işaretiyle olacak bir patlama değil daha öncesinden başlamış olabilir maçın o bölümlerini izlemek lazım neler yaşandığını anca öyle çözebiliriz çünkü Kerem maçın ilk 30 dk'sına fırtına gibi girmişti daha sonra ne olduysa ayağında top tutamaz hale geldi o süreçte bir şeyler yaşanmaya başlamış olabilir. Detaylı araştırmak lazım Kerem şu ana kadar masum gözüküyor ama Marcao'yu da asıp kesmemek lazım sadece 1 görüntü değil olayın tüm detayları lazım yanlış anlaşılma vs olacağını da sanmıyorum.
olaya nerden yaklaşırsak yaklaşalım, saha içinde maç devam ederken, milyonlar o anları izlerken gidipte takım arkadaşına veya takım arkadaşına da gerek yok herhangi birine saldırmak ne kadar doğru, yanlış anlaşılma olsun, kerem farklı şeylerde yapmış olsun hiç farketmez. maç biter tansiyon azalır biraz dinlenirsin, sinirin hala mı devam ediyor, o kadar sığır bir insan mısın o zaman gidersin konuşursun baktın o da yaramıyor melo gibi çözersin işini hiç sıkıntı yok. ama marcao'nun dün gece o an yaptığı hiçbir sebeple paklanamaz malesef.. dün kerem'e saldırdı da eline ne geçti yani

yanlış anlama dediklerin doğru sadece tüm detayları bilsek dahi yine de çok sakat bir olay bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt