- 26 Kasım 2012
- 185.627
- 258.379
- 5.998
Mozart - Player profile
Mozart ➤ former footballer from Brazil ➤ Defensive Midfield ➤ last club: AS Livorno ➤ * 08/11/1979 in Curitiba, Brazil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlesti mi o kural?tff bu sene böyle bir halt yemiş.
kiralık da göndersen 14 yabancıya sayıyormuş.
bir oyuncuma lisans çıkarmayayım ama kadroda dursun desen o da işe yaramıyor.
yani bu kurala göre takım ile kontratı olan maksimum 14 yabancın olabilir.
değiştirmemişlerse bu sene bu şekilde olacak.
eğer son anda bir değişiklik olmamışsa durum böyleymiş.Kesinlesti mi o kural?
Oraya kalsa her sezon 150 tane transfer yapılmış oluyortransfermarkt 100 de 100 dinamo moskava demiş marcao ya.
Emin misin? Ben okudugumda sanki yabanci serbest olursa boyle kural getirtmeyi dusunuyorlardieğer son anda bir değişiklik olmamışsa durum böyleymiş.
çok sıkıntılı ve saçma bir durum. burası türkiye olduğu için farklı bir yorum getirerek bir açık kapı bulabilirler belki.
Öyle bir şey nasıl olacak ki ben anlayamıyorumKesinlesti mi o kural?
ben emrah kayalıoğlu twitter'da yazınca gördüm. o da arada bir televizyona çıkan bir futbol yorumcusu. sallamamıştır herhalde.Emin misin? Ben okudugumda sanki yabanci serbest olursa boyle kural getirtmeyi dusunuyorlardi
Soyle dusun, sadece 14 tane yabanciyla sozlesme imzalayabilirsin ama emin olmamakla birlikte ustte de yazdigim gibi yabanci serbest olsaydi bu kural gelecekti diye okumustum.Öyle bir şey nasıl olacak ki ben anlayamıyorum
Örneğin biz fenere bir oyuncu kiraladık yabancı
Herif hem bizde hem onlarda mı görünecek?
Sonuçta ortada 1 adet futbolcu var ama iki takımın da yabancı kontenjanında sayılacak öyle mi
Ben ayni konuya 2 hafta once deginmistim. Okudugum daha farkliydi ama emin degilimben emrah kayalıoğlu twitter'da yazınca gördüm. o da arada bir televizyona çıkan bir futbol yorumcusu. sallamamıştır herhalde.
bu arada o kural değişmiş galiba
şimdi gördüm.
ben ilk kez bundan duymuştum o uygulamayı.bu tweeti yazan dayı bi tık kendi çalıp kendi oynamışa benziyor reis ya![]()