Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tff bu sene böyle bir halt yemiş.

kiralık da göndersen 14 yabancıya sayıyormuş.

bir oyuncuma lisans çıkarmayayım ama kadroda dursun desen o da işe yaramıyor.

yani bu kurala göre takım ile kontratı olan maksimum 14 yabancın olabilir.

değiştirmemişlerse bu sene bu şekilde olacak.
Kesinlesti mi o kural?

Bakambu
Batshuayi
Cornelius

kağıt üzerinde gayet iyi oyuncular. bizdeyse büyük bir belirsizlik var her ne kadar cagne'yi sevsemde, yarın mi gidecek öbür gün mü belli değil, kalacak mı bilmiyoruz
mostafa'ya noldu, problemi ne
falcao ölü ztn

halil bir an önce gelsin, acilen.........

Şu takıma Allah için yetenekli adam alın.Sahada iş değiştirecek tek oyuncu feg, onunda fiziği belli durumu belli.Babel,Arda,Falcao gibi adamları artık izlemek istemiyorum.Sahaya bakıyorum yine 40 yaş ortalama hucum hattı.

o değil de bu boey neymiş abicim ya. küme düşen dijon'da takılan beke bak sen, helal olsun. bu çocuğu bugün git x bi takıma koy bu performansı adım kadar eminim veremez. acayip uydu bize, bağlandı herif denayer gibi. inşallah böyle devam edecek.

pva'da aynı şekil süper, bol bol gol atacak bu sezon

Öyle bir şey nasıl olacak ki ben anlayamıyorum

Örneğin biz fenere bir oyuncu kiraladık yabancı

Herif hem bizde hem onlarda mı görünecek?

Sonuçta ortada 1 adet futbolcu var ama iki takımın da yabancı kontenjanında sayılacak öyle mi
Soyle dusun, sadece 14 tane yabanciyla sozlesme imzalayabilirsin ama emin olmamakla birlikte ustte de yazdigim gibi yabanci serbest olsaydi bu kural gelecekti diye okumustum.

Bu haber düne ait. Acaba gitmek için mi yaptı ? Çünkü o hareketin başka manası yok. Gitmek istedi satmadılar. Eğer durum böyleyse Marcao kesinlikle satılır.

Ama 3 çok az. 8-9 en az satılmalı.

bu tweeti yazan dayı bi tık kendi çalıp kendi oynamışa benziyor reis ya :D
ben ilk kez bundan duymuştum o uygulamayı.

ama galiba bir yerlerde nevzat dindar da benzer bir şey söylemiş. gs sözlük'te görmüştüm

yani tff bir halt yemiş ama sonradan düzeltmiş gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt