Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün maçtan sonra da yazdım;Kerem dün sahanın en kötüsüydü, maç boyunca top kaybı yaparak oyuncuları oyunundan düşürdü.Oyunu geriden kuran ve yöneten Marcao'da bu duruma oyun ilerledikçe iyice ayar oldu ve gerildi,Kerem'de üstüne sus pus işareti yapınca kayışı kopardı adam.Sahada lider oyuncu olmayınca bazen oluyor böyle durumlar, Arda olsa mesala fırçalar geçerdi,dövmezdi, Marcao'da sorumluluk alıp üzerine yürümezdi.

İkinci bir konu Marcao Halil'i de dövdü vs.E aynı Halil hem de Milli Takım kampında Enes Ünal ile kavga etti.Ne yapalım, almayalım mı şimdi? Özellikle böyle gençler takıma ve takım oyununa uyum sağlama konusunda havalara girince böyle durum yaşanabilir.

Üçüncü konu artık değeri düşer, Avrupa'ya transfer yapamaz vs.Melo'da Riera'yı dövdü,İnter'e gitti.Böyle çok örnek verilir.Hatta daha ileri gidersek taciz-tecavüz suçundan yargılanan futbolcular bile bakın nerelerde oynamış, oynuyor.Performans önceliklidir o yüzden.
Son olarak Marcao'yu satın zaten yeri dolar.Dolar ama bu oyuncu grubu ve bu paralara dolmaz.Nilson bile sağ stoperde oyunuyor, oyun kurucu Brezilyalı bir sol stoper alacak para ve zaman yok.Geçen sene zaten Marcao'nun olmadığı maçları söyleyeyim de durum biraz daha somutlaşsın.Konya 4-3 GS,Hatay 3:0GS...

Sonuç olarak eğer başka bir neden yoksa (transfer nedeniyle sabotaj vs.) cezasını ver, özrünü dilet, takıma-teknik heyete de ültimatom ver disiplinsizlik konusunda ve oyna devam.

ekonomik olarak marcao'yu çöpe atma lüksümüz yok ama işin diğer boyutuna bakarsak dikiş tutması da kolay değil

kamuoyu cephe alacak, takım arkadaşları da affetmeyebilir.

sıkıntılı bir vaziyet.

müşteri varsa satılmalı ama bu hareketten sonra kim alır meçhul.

marcao denen herif yaptığı saçmalıktan sonra bitti artık taraftar da takım arkadaşları da bi daha kabullenmez bu adamı bağlar koptu. satmak en doğrusu bu kontrolsüz dengesiz adamı.

Yav ne anlatıyorsunuz 10 maç ceza yiyen adam kendine gelemez bir daha.

Sahaya çıktığında da o konu unutulmaz. Ne hakem unutur ne taraftar ne de rakipler. Kimseyi değersizleştirdiğimiz yok sanki gittim de ben attım yumruğu.

Engin Baytar, hakemin formasını çektiği anda bitti kariyeri, dönebildi mi bir daha? Günden güne eridi söndü.

Marcao için de satış tetikte olmalı artık, ederine yakın gelen teklifte gönderilmeli. Daha önce de satılmalı dediğimde, yok en değerli oyuncumuz yok 10 sene kalmalı diyordunuz, alın tepe tepe kullanın şimdi Marcao'unuzu.
Marcao nun Kereme yaptığı sende Marcao ya yapıyorsun.
Marcao Kerem sus işareti yaptığı için orantısız tepki gösterdi. Sizde Marcao ya orantısız tepki gösteriyorsunuz.
Yok futbol hayatı biter yok 3 e 5 e satın. Yahu Ne kadar kolay insan harcıyorsunuz Siz hata yapmadınız mı bu hayatta.
Ağır bir para cezası verirsin barıştırsın gider ailesinin evine özür diler. Belki eskisinden daha iyi arkadaş bile olur. Avrupa maçlarında oynatırsın formdan da düşmez. Her hata yapanı kovacaksak işimiz var. Önemli olan süreci yönetmek idare etmek değil

Son düzenleme:
Niye ki elinde stoper oynayabilecek 2 tane adam varken neden sol beki stoper denesin?
kısa vadede bı ıhtımal deneyebılır bence;alpaslan-luyı dusunur normal sartlarda ama pek alpaslana guvendıgını sanmıyorum cok agır ıkılı olurlar;pvA karıyerınde oynadımı hıc bılmıyorum nasıl oynar hıc bı fıkrım yok 2 gun sonra mac var sonucta oyun kurma topla cıkma konusunda pvA cok basarılı olur boyle dusunebılır uzun vadede nelson-luyı oynar o ayrı konu

akillarinca nispet yapiyorlar bu tarz olaylar en cok bunlarin camiasindan cikiyor

Bunlar kadar aşağılık namussuz cahil bir topluluk yokdur.
İşte bunlara bu fırsatı vermeyeceksin.

Bizim başımızda biraz işi bilen adam olsaydı ilk teklif geldiğinde hemen satardı bu marcaoyu.Ama yok arkadaş iş bilmezlik paçalarımızdan akıyor.

Dun sahada ben olsam acikcasi Kerem'e net bir sekilde sinirlenirdim. Yeni takim, oyuncular yeni ve genc. Hepsi istekli ve ellerinden geleni yapiyorlar, eh idare eder de oyun ortaya konuyor. Ancak Kerem israrla top kaybediyor, aliyor suruyor kaybediyor aliyor suruyor kaybediyor. Sinirlenmemek elde değil. He Marcao'nun yaptigi barbarlik o ayri mesele. Kerem ozelinde de bir degerlendirme yapilmali. FT gereken uyarilari yapmali.

Marcao nun Kereme yaptığı sende Marcao ya yapıyorsun.
Marcao Kerem sus işareti yaptğı ı için orantısız tepki gösterdi. Sizde Marcao ya orantısız tepki gösteriyorsunuz.
Yok futbol hayatı biter yok 3 e 5 e satın. Yahu Ne kadar kolay insan harcıyorsunuz Si hüç hata yapmadınız mı bu hayatta.
Ağır bir para cezası verirsin barıştırsın gider ailesinin evinw özüe sişer. Belki eskisinden daha iyi arkadaş bile olur. Avrup maçlarında oynatıesın formdan da düşmez. Her hata yapanı kovacaksak işimiz var. Önemli olan süreci yönetmek idare etmek değil
Kovalım demiyorum, dikiş tutmaz diyorum.
3e 5e de satın diye bir ifadem yok.

Marcao kaldığı sürece geriye gidecektir bundan sonra, 10 maç ceza alırsa da üstüne gelen tepkiler sonrası zaten kendini toparlayamayacaktır.

Aşırı tepki göstersem feshedin sözleşmesini gitsin derim.

kısa vadede bı ıhtımal deneyebılır bence;alpaslan-luyı dusunur normal sartlarda ama pek alpaslana guvendıgını sanmıyorum cok agır ıkılı olurlar;pvA karıyerınde oynadımı hıc bılmıyorum nasıl oynar hıc bı fıkrım yok 2 gun sonra mac var sonucta oyun kurma topla cıkma konusunda pvA cok basarılı olur boyle dusunebılır uzun vadede nelson-luyı oynar o ayrı konu
Bozmaz sol beki nielsson sonraki lig maçında oynar. Avrupa'da da Alparslan idare eder gruplara kadar. Çünkü sol beki bozmak demek ömer'in oynaması demek.

Aksiyonsuz günümüz geçmiyor çok şükür gedson gelsede az keyiflensek

Dakika 4.41'de basladiysa belki antremanda bir seyler olmustur.
Nasıl güzel iş antrenmanda canımı sıktı diye 40 metre üzerine koşup kafa atayım yumruk sallayım peş peşe, sokak futbolu oynuyoruz çünkü !

Terbiyesizlik Marcao 'nun şu yaptığı başka bir şey değil, Allah'tan Kerem sessiz sakin bir tip de karşılık vermedi şu hareketi Diagne 'ye Arda 'ya filan yapsa gece hastanede biterdi

Hoş Luyindama 'ya Diagne 'ye filan yapamaz bu hareketi gözüne Kerem 'i kestirdi ona sataşıyor herif

Gol, pen6 ve kart aldirma makinesi cagneyi isteyen en az 8m masaya koyar aksi taktirde kalip bizi sampiyon yapmasi daha iyi olur kanaatindeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt