Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl güzel iş antrenmanda canımı sıktı diye 40 metre üzerine koşup kafa atayım yumruk sallayım peş peşe, sokak futbolu oynuyoruz çünkü !

Terbiyesizlik Marcao 'nun şu yaptığı başka bir şey değil, Allah'tan Kerem sessiz sakin bir tip de karşılık vermedi şu hareketi Diagne 'ye Arda 'ya filan yapsa gece hastanede biterdi

Hoş Luyindama 'ya Diagne 'ye filan yapamaz bu hareketi gözüne Kerem 'i kestirdi ona sataşıyor herif
Mutlaka birseyler olmustur. Sadece mac icinde ansizin gelismemis gibi. Bir de rakip 10 kisi + 2 - 0 ondeyiz.

Kerem’i otobüs Marcao’yu ise minibüs ile evlerine göndermişiz.

Bu arada kaptanlar araya girdi barıştlar haberleri filan yalan büyük ihtimalle,

Şu hallerine bakınca hiç barışmış olayı atlatmış gibi 2 insan görüyor musunuz ? Ayrıca dün Fatih Terim kendi ağzıyla söylemedi mi Marcao soyunma odasında yoktu diye ? Neymiş Arda Kerem 'i yanına almış soyunma odasında Marcao 'nun yanına gidip barıştırmış yok Muslera araya girmiş...

Marcao aynı hareketi Arda 'ya yapsaydı Arda 'nın tepkisi ne olurdu acaba çok merak ediyorum ...

maç içinde kendi takım arkadaşına küfür eden topçular var ani sinirle, 2 el kol yaptı diye kimse takım arkadaşına 50 mt depar atıp kafa atamaz yumruk sallayamaz.

marcao rezil etti bizi dünyada haber olduk
Üstelik o hale Ben bile sinir oluyorum her topu defanstan maestro gibi cikarmak istemesi. Oyunu sogutmaktan Baska birseye yaramiyor. bikerede basit oyna topu hemen orta sahaya kazandir, oynuda hizlanir. Keremin sol tarafta oynunda olmama nedenlerden biri.
St Johnston macinda luyi iki keren dikine oynayinca goller geldi bitaneside keremden.

Son düzenleme:
Türk futbolunun kara lekesi fenerbahce bu konuya neden maydonoz oldugunu armasindaki maydonoz parcasindan anlayabilirsiniz

Mutlaka birseyler olmustur. Sadece mac icinde ansizin gelismemis gibi. Bir de rakip 10 kisi + 2 - 0 ondeyiz.
Hayır bir de takım arkadaşına kin tutuyor herife bak, aranda bir olay oldu diyelim saha içinde olacak iş mi bu ? Sanki Türkiye 'de ilk defa mı 2 futbolcu arasında sorun oluyor ? hangisi sahanın içinde 40 metre koşup arkadaşına kafa atıp yumruklar sallıyor ?

Çok belli öyle bir anlık sinir patlaması filan değil, Diagne uzaklaştırıyor Marcao hala fırlayıp Kerem 'e saldırmaya çalışıyor iğrenç bir olay

Gerekli bilgi: Avrupa’da PSV ve Johnstone maçlarında toplam 3 sarı kart gören Marcao, Randers ile Danimarka’da oynanacak play-off ilk maçında cezalı.

Te Allahim…

Gunun sorusu.
Marcao icin bu yaz teklif var miydi?
Yoksa bile konusup kiralamak lazim.

Ben Kerem in de suçsuz olduğuna inanmıyorum bu asalım keselim tayfa çok duygusal yaklaşıyor kolay değil öyle futbolcu harcamak hele ki yetenekli biri ise.
Hiçbir suçun cezası bu olmamalı ancak ben de suçsuz olduğunu düşünmüuorum. Kavgayı orta sahanın ortasında yaptılar, hatta sağ tarafa daha yakındı. Marcao sola yerine geç işareti yaptı kerem de sus işareti. Öyle tahmin ediyorumki bu konuşma maç boyunca aralarında geçti. Keremin boşalttığı alan yüzünden, pva da sürekli ileri bindirdiği için sol tarafın pisliğini marcao temizlemek zorunda kaldı. Yorgunluk, adrenalin üzerüne bir de ukala bir şekilde sus işareti yapınca patladı adam. Ama dediğim gibi yapmaması gereken bir hareketti.

Sorun şuki kereme o işareti yapması gereken kişi hocadır. Hoca adaleti sağlamazsa sahadaki kişiler kendi adaletlerini kendileri sağlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt