- 18 Temmuz 2009
- 82.312
- 240.708
- 5.263
Geçen sene Ozanla Caner, Oytun'a söverken de öpüyorlardı herhalde. Şu Feneri niye paylaşır niye takip edersiniz bir anlasam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güllük gülistanlık giden macı da riske soktumaç içinde kendi takım arkadaşına küfür eden topçular var ani sinirle, 2 el kol yaptı diye kimse takım arkadaşına 50 mt depar atıp kafa atamaz yumruk sallayamaz.
marcao rezil etti bizi dünyada haber olduk
Zaten herkes hem fikir bu konuda. Gedson, halil ve bi kanat transferi sartOlabilir ama savunma yönünde bence hücum yönünde seviye atlatacağını düşünmüyorum
gedson gelebilir ama ekstra hücumcu şart
akillarinca nispet yapiyorlar bu tarz olaylar en cok bunlarin camiasindan cikiyor
Faul olaraktan miSeni sahada tokatladığım günü hatırlıyor musun
Ortalığı karıştıracaklar ya . Ellerine fırsat geçtihayır bjklilere fblilere ne oluyor. ulan daha geçen sene başkanınız tribünden atladı adam dövmek için
Mutlaka birseyler olmustur. Sadece mac icinde ansizin gelismemis gibi. Bir de rakip 10 kisi + 2 - 0 ondeyiz.Nasıl güzel iş antrenmanda canımı sıktı diye 40 metre üzerine koşup kafa atayım yumruk sallayım peş peşe, sokak futbolu oynuyoruz çünkü !
Terbiyesizlik Marcao 'nun şu yaptığı başka bir şey değil, Allah'tan Kerem sessiz sakin bir tip de karşılık vermedi şu hareketi Diagne 'ye Arda 'ya filan yapsa gece hastanede biterdi
Hoş Luyindama 'ya Diagne 'ye filan yapamaz bu hareketi gözüne Kerem 'i kestirdi ona sataşıyor herif
Kerem’i otobüs Marcao’yu ise minibüs ile evlerine göndermişiz.
Üstelik o hale Ben bile sinir oluyorum her topu defanstan maestro gibi cikarmak istemesi. Oyunu sogutmaktan Baska birseye yaramiyor. bikerede basit oyna topu hemen orta sahaya kazandir, oynuda hizlanir. Keremin sol tarafta oynunda olmama nedenlerden biri.maç içinde kendi takım arkadaşına küfür eden topçular var ani sinirle, 2 el kol yaptı diye kimse takım arkadaşına 50 mt depar atıp kafa atamaz yumruk sallayamaz.
marcao rezil etti bizi dünyada haber olduk
Hemen paylaşacaksın kulüp hesabında. kaptanlarının arabası içinde tekmelendiği günleri. g.t olmaya devam edecekler.Caner Erkin genc kaleci Oytuna demedik laf birakmamisti cikip topu eline almadi diye ?
Hayır bir de takım arkadaşına kin tutuyor herife bak, aranda bir olay oldu diyelim saha içinde olacak iş mi bu ? Sanki Türkiye 'de ilk defa mı 2 futbolcu arasında sorun oluyor ? hangisi sahanın içinde 40 metre koşup arkadaşına kafa atıp yumruklar sallıyor ?Mutlaka birseyler olmustur. Sadece mac icinde ansizin gelismemis gibi. Bir de rakip 10 kisi + 2 - 0 ondeyiz.
Tam pl alt sira takim oyuncusu. Bu sezon sakatlanmadan devam ederse gelecek sene pek zarar etmeden satarizÇünkü sürekli karşıladı. Karşılamada Luyi zaten iyi. Ama oyun kurduğunda sıkıntısı yüksek.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiçbir suçun cezası bu olmamalı ancak ben de suçsuz olduğunu düşünmüuorum. Kavgayı orta sahanın ortasında yaptılar, hatta sağ tarafa daha yakındı. Marcao sola yerine geç işareti yaptı kerem de sus işareti. Öyle tahmin ediyorumki bu konuşma maç boyunca aralarında geçti. Keremin boşalttığı alan yüzünden, pva da sürekli ileri bindirdiği için sol tarafın pisliğini marcao temizlemek zorunda kaldı. Yorgunluk, adrenalin üzerüne bir de ukala bir şekilde sus işareti yapınca patladı adam. Ama dediğim gibi yapmaması gereken bir hareketti.Ben Kerem in de suçsuz olduğuna inanmıyorum bu asalım keselim tayfa çok duygusal yaklaşıyor kolay değil öyle futbolcu harcamak hele ki yetenekli biri ise.